fbrokata Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #41 VPN ile sepete ekliyorum sonra EA ve VPN kapatıp tekrar girdiğimde sepette olmuyor
Mert03 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #42 LynX556161 dedi: Hocam ileride bir sorun olmaz değil mi sonuçta bug ile yapılıyor Genişletmek için tıkla... hiç bilmiyorum, ben yaptım ve çalıştı diye konu açıp paylaşmak istedim sadece fbrokata dedi: VPN ile sepete ekliyorum sonra EA ve VPN kapatıp tekrar girdiğimde sepette ol Genişletmek için tıkla...
LynX556161 dedi: Hocam ileride bir sorun olmaz değil mi sonuçta bug ile yapılıyor Genişletmek için tıkla... hiç bilmiyorum, ben yaptım ve çalıştı diye konu açıp paylaşmak istedim sadece fbrokata dedi: VPN ile sepete ekliyorum sonra EA ve VPN kapatıp tekrar girdiğimde sepette ol Genişletmek için tıkla...
Papis Cisse 1907 Centipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #43 Maalesef olmadı ne zaman açılır fiyat güncellemesi falan yapılır mı sizce.
M MaceWW0 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı:3060OC 8gb İşlemci: i312100f Anakart:Asus Prime H610M-K D4 Ram:2x 8gb 3200Mhz Depolama:Adata Legend 750 M.2 SSD Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #44 Papis Cisse 1907 dedi: Maalesef olmadı ne zaman açılır fiyat güncellemesi falan yapılır mı sizce. Genişletmek için tıkla... Hocam VPN acikken sepete ekleyin VPN'i kapatin bir şey yapmadan check out yapın oluyor bende oldu. bagcefe dedi: Yok hocam aynı dediğiniz gibi VPN kapar kapamaz check out yaptım direkt TL üzerinden geldi ekran satın aldım ondan sonra library baktım yoktu uygulama kapadım açtım TR server bağlanınca direkt düştü librarye. Genişletmek için tıkla... Hocam adamsınız bende yaptim.
Papis Cisse 1907 dedi: Maalesef olmadı ne zaman açılır fiyat güncellemesi falan yapılır mı sizce. Genişletmek için tıkla... Hocam VPN acikken sepete ekleyin VPN'i kapatin bir şey yapmadan check out yapın oluyor bende oldu. bagcefe dedi: Yok hocam aynı dediğiniz gibi VPN kapar kapamaz check out yaptım direkt TL üzerinden geldi ekran satın aldım ondan sonra library baktım yoktu uygulama kapadım açtım TR server bağlanınca direkt düştü librarye. Genişletmek için tıkla... Hocam adamsınız bende yaptim.
Papis Cisse 1907 Centipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #45 Check out uygulamadan çıkmak mı demek hocam affedin bilgisizim biraz. MaceWW0 dedi: Hocam VPN acikken sepete ekleyin VPN'i kapatin bir şey yapmadan check out yapın oluyor bende oldu. Hocam adamsınız bende yaptim. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım Allah razı olsun kafa biraz geç düştü ondan sordum onu da. Son düzenleme: 25 Kasım 2023
Check out uygulamadan çıkmak mı demek hocam affedin bilgisizim biraz. MaceWW0 dedi: Hocam VPN acikken sepete ekleyin VPN'i kapatin bir şey yapmadan check out yapın oluyor bende oldu. Hocam adamsınız bende yaptim. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım Allah razı olsun kafa biraz geç düştü ondan sordum onu da.
T Taha lal Hectopat Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 49 25 Kasım 2023 #46 sanırım yavaş yavaş açılıyor bf 2042 de gözükmüyordu ama şimdi gözüküyor ve aynı fiyattan gelmiş.
Mert03 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #47 Taha lal dedi: sanırım yavaş yavaş açılıyor bf 2042 de gözükmüyordu ama şimdi gözüküyor ve aynı fiyattan gelmiş. Genişletmek için tıkla... 2042 gözüküyo muydu bilmiyorum ama fifa nın fiyatı hala gelmemiş
Taha lal dedi: sanırım yavaş yavaş açılıyor bf 2042 de gözükmüyordu ama şimdi gözüküyor ve aynı fiyattan gelmiş. Genişletmek için tıkla... 2042 gözüküyo muydu bilmiyorum ama fifa nın fiyatı hala gelmemiş
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.902 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 25 Kasım 2023 #48 Taha lal dedi: sanırım yavaş yavaş açılıyor bf 2042 de gözükmüyordu ama şimdi gözüküyor ve aynı fiyattan gelmiş. Genişletmek için tıkla... 2042'yi az önce aldım. Sorunsuz eklendi kütüphaneye.
Taha lal dedi: sanırım yavaş yavaş açılıyor bf 2042 de gözükmüyordu ama şimdi gözüküyor ve aynı fiyattan gelmiş. Genişletmek için tıkla... 2042'yi az önce aldım. Sorunsuz eklendi kütüphaneye.
T Taha lal Hectopat Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 49 25 Kasım 2023 #49 Mert03 dedi: 2042 gözüküyo muydu bilmiyorum ama fifa nın fiyatı hala gelmemiş Genişletmek için tıkla... yavaş yavaş hepsi açılır diye düşünüyorum bence vpn muhabbetine hiç bulaşmayın sorun falan çıkmasın mutlaka gelecektir.
Mert03 dedi: 2042 gözüküyo muydu bilmiyorum ama fifa nın fiyatı hala gelmemiş Genişletmek için tıkla... yavaş yavaş hepsi açılır diye düşünüyorum bence vpn muhabbetine hiç bulaşmayın sorun falan çıkmasın mutlaka gelecektir.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.776 Makaleler 1 Çözümler 25 25 Kasım 2023 #50 FC24 açılır umarım. Bekliyoruz EA . Bize 28 kasım dedin.