Ben küçükken okulda yemek yemek için verilen harçlıkları azar azar biriktirirdim, sonra bu işlere ailesi izin veren arkadaşıma verirdim parayı bana oyunu alırdı. Ama şu an okula gidilmiyor, ailesi de harçlık vermiyor olabilir.
Link kısaltma hiç denememişsiniz YouTube’dan izlediğiniz kadarını anlatıyorsunuz o kadar basit değil 1 ayda 50 lira belki oda Twitter’da p**no paylaşımı yaparak.
1 ayda o kadar bile olmuyor. Bu taktiği biri ünlü bir hack forumunda verdi millete. İlk hafta 7 lira kazandım. Sonra diğer hafta 3 lira. Sonra durdu tüm kazançlar çünkü millet üşüştü abandı taktiğe. Bilindik olunca bitiyor taktik. Link kısaltma eziyet. 1 kuruş veriyor 1 adam bulması bile zor oysa link kısaltma geçicek.
Ben küçükken okulda yemek yemek için verilen harçlıkları azar azar biriktirirdim, sonra bu işlere ailesi izin veren arkadaşıma verirdim parayı bana oyunu alırdı. Ama şu an okula gidilmiyor, ailesi de harçlık vermiyor olabilir.
Fiverr'da tasarımlarını satabilirsin, Upwork Freelancer gibi sitelerde insanlara logo yapabilirsin, çevrendeki esnafın dükkanına ve web sitelerine logo tasarlayabilirsin, Discord sunucularına girip insanların grafik tasarım işlerini yapabilirsin...