Çözüldü Epic Games Oyun almak mantıklı mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

iTracker

Decapat
Daha fazla  
Epic Games'de GTA V, RDR 2, Cyberpunk 2077, The Witcher 3 gibi kaliteli olduklarını düşündüğüm oyunlarım var ancak Epic Games bana pek güvenilir gelmiyor ve oyunlarda açılmama sorunları olduğunu duydum, öğrenci halimle aynı oyunları Steam'den almak mantıklı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Açılmama diye bir şey yok.
Sistemdeki yazılımlar düzgün kurulmuşsa saydığınız oyunlar açılır her türlü.
Epic Games'de GTA V, RDR 2, Cyberpunk 2077, The Witcher 3 gibi kaliteli olduklarını düşündüğüm oyunlarım var ancak Epic Games bana pek güvenilir gelmiyor ve oyunlarda açılmama sorunları olduğunu duydum, öğrenci halimle aynı oyunları Steam'den almak mantıklı mıdır?
Ben daha önce hiç açılmama sorunu yaşamadım ve yaşayanı da duymadım açıkçası. Zaten dediğin oyunların çoğu kendi launcherleri ile birlikte çalışıyorlar. Kaldı ki iade hakkına da sahipsin. Bir öğrenci olarak paramı steam'e yediremem bence sen de yedirme dostum

Epic Games de bir Launcher ve oradan satın aldığınız oyunlar elbette açılır. Sadece Launcher'i korsandan farksız çünkü çok işlevsiz ve hikayeli oyunları satın almanın pek bir mantığı yok. Bir şekilde oynanıyor diyeyim, siz anlayın. Şimdi banlanmayayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı