Oyun almak vs sistem yenilemek vs monitör değiştirmek

Belirli bir bütçem yok şu anlık. Aylık 500 TL devletten alıyorum. Okul sonuna kadar parayı denkleştirip ya sistem geliştirmeyi ya da monitör almayı düşünüyorum.

Hocam, bütçe aşırı düşük ya, yıl sonuna kadar böyle biraz biriktirseniz belki bir şey yapabilirsiniz, H61 serisi bir anakartta o işlemcinin üstüne çıkmak mantıksız şu an.

96 Hz, 5 ms bir monitör kullanıyorum.
Sistemim i5 3570, 2*8 DDR3 RAM, RX 580 8 GB ekran kartı ve son olarak H61 anakart.

Çoğu oyunu Ultra ayarlarda 60 FPS civarı rahatlıkla oynayabiliyorum. Ama elimdeki oyun sayısı sınırlı.

Minecraft, GTA 5, The Crew 2, CS2, Valorant gibi oyunları oynuyorum genelde. Sizce ne yapmalıyım? Ona göre bir şey için paramı biriktirmeye başlayacağım.

PC geliştir ama o PC'yi çok geliştirmeye değmez satıp yenisi alınabilir AM4 serisinden.

Rekabetçiye ağırlıklıysan monitör değiştirmen daha mantıklı olur. Çünkü kötü değerlere sahip monitörün var özellikle gecikmesi açısından. Yok rekabetçi ağırlıklı değilsen anakart değiştirip ardından DDR4 2x8 RAM'e geçmen iyi olur. Oyun alman bir yere kadar maalesef günümüz oyunlarından bahsediyorsan sistemin yetersiz kalacak, öncelikle sistemine ağırlık ver oyun sonranın işi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı