Steam Oyun almaya devam ediyor musunuz?


Zamanında ana hesabımı dizdim. Diğer hesaplarıma CS 2 Prime alıyorum sadece o da kasalardan gelen paralardan. Kısaca soruya hayır diyebilirim.
 
CS'den düşen kasaları, birikmiş kartları satarak ucuz birkaç tane oyun aldım. Bundan sonra da öyle yapacağım sanırım. Arada belki alabilirim gerçi.
 
DayZ aldım. Uncharted alacağım ama Epic'ten mi Steam'den mi tam emin olamıyorum.

Tamam arada fark çok ama cebimden vermeyi düşünmüyorum. Skinlerle büyük bir kısmını veya tamamini tamamlayacagimdan Steam'den alırım büyük ihtimal.
 
TL ile kaçırdığım oyunları şimdi ki indirimler ile alıyorum:/bu hafta almaya başladım ve yaklaşık 15 oyun vs vardı. Beni 2000 TL zarara uğrattı
 
Bannerlord aldım Nays'la 220TL'ye falan geldi daha da almam muhtemelen.
 
Evet devam ediyorum bazıları hesabına 500 600 oyun alıyor gereksiz yere çöplüge dönüyor hesapları. Genellikle sağlam oyunlar alıyorum Steam'de.
 
Almayı düşündüğüm oyunlar var ama fiyatları takdir edersiniz ki cep yakıyor. Muhtemelen istek listemdekiler çıktığında da durum çok farklı olmayacak ne yazık ki. Steam konusunda tek avuntum, vakti zamanında hesabımı dizmiş olmam. Onun haricindeyse diğer platformlardan hangisinde ya da hangilerinde fırsat bulursam oradan ya da oralardan oyun alırım.
 
Almaya devam ediyorum. Zaten indirim dönemlerinde uzun aralıklarla alıyordum. Değişen çok fazla bir şey yok benim aldığım türden oyunlar için. 100 lira fazla verip Steam üzerinden devam etmeyi tercih ediyorum.
 
Evet devam ediyorum bazıları hesabına 500 600 oyun alıyor gereksiz yere çöplüge dönüyor hesapları. Genellikle sağlam oyunlar alıyorum Steam'de.
Hocam en iyisini yapıyorsunuz, emin olun. Hesabımdaki çöpleri var ya, gerçekten bir şekilde hesaptan kaldırabilsem (Aslında Steam destekten kaldırılabiliyorlar ama sonradan restore edebiliyorum ve bu can sıkıcı. Tamamen kurtulabilmem gerekli) ne iyi olur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…