Steam Oyun almaya devam ediyor musunuz?

Alacağım çoğu oyunu 20 Kasım'dan önce almıştım. Şimdilik gelecekteki satın alımlarım için Cüzdan'a para yüklüyorum.
Bu indirimlerden Elden Ring veya Resident Evil 4 almayı planlıyorum. Resident Evil 4'ün fiyatı neredeyse değişmedi, Elden Ring ise indirimle 20 Kasım'dan önceki indirimsiz hâlinden çok daha ucuza geldi.

Epic Games tarafında sadece Alan Wake II aldım, fiyatı yeni çıkmış bir oyuna göre oldukça ucuza geldi. %10 gelecek bakiye ile bir oyun daha alabilirim.

Ben bir ranch Simulator aldım o da cüzdanda para olduğu için.
Bende onu aldım. Güzel gibi duruyor.

Steam'de oyun almaya devam ediyor musunuz? Steam en büyük indirimlerinden alınacak oyun bulamadım fiyatlardan dolayı. Normalde her 2 haftada bir 1-2 oyun alan ben bile oyun almayı bıraktım sizler oyun almaya devam ediyor musunuz? Bu indirimlerden oyun aldınız mı?
Ben Epic Games'e geçtim. Steam indirimdeki oyunlar bile eskisinden pahalı.

Adam boş vaktinde farklı ülkeleri geziyor...
Brüksel biletini en son €19,99 ödeyip almıştım. Bin tane hata dolu, €3000 değerindeki bilgisayar ile bile zar zor 100 FPS alınacak oyuna €60 vermekten çok daha mantıklı geliyor. Ancak Cyberpunk 2077 gibi gerçekten emek verilmiş oyunların vaktime değdiğini düşünüyorum.

Brüksel biletini en son €19, 99 ödeyip almıştım. Bin tane hata dolu, €3000 değerindeki bilgisayar ile bile zar zor 100 FPS alınacak oyuna €60 vermekten çok daha mantıklı geliyor. Ancak Cyberpunk 2077 gibi gerçekten emek verilmiş oyunların vaktime değdiğini düşünüyorum.

Bilet almak zor olmasa gerek lakin pasaport vize vs. vs. Zor şeyler gibi geliyor.

Bilet almak zor olmasa gerek lakin pasaport, vize vs. vs. zor şeyler gibi geliyor.
Pasaport almak çok kolay ama vize uğraştırıcı. Yurt dışında yaşadığım için vize sorunum yok.

Steam, dolar ile ödeme almaya başladığından beri çoğu eski oyunun fiyatı çok arttı. Yeni oyunlar da sabit olarak €60 civarında çıktığı ve oynamaya fazla vaktim de olmadığı için gerçekten önemli bir oyun olmadıkça yeni oyun almamayı tercih ediyorum çünkü €60 ile çok daha güzel şeyler yapılabilir. Gerçekten güzel bir indirim gelirse alınmayan oyunlara da şans verilebilir. Hâlâ kütüphanemde bitirmediğim Elden Ring, Dying Light 2 ve Resident Evil Village gibi oyunlar duruyor.

Brüksel biletini en son €19, 99 ödeyip almıştım. Bin tane hata dolu, €3000 değerindeki bilgisayar ile bile zar zor 100 FPS alınacak oyuna €60 vermekten çok daha mantıklı geliyor. Ancak Cyberpunk 2077 gibi gerçekten emek verilmiş oyunların vaktime değdiğini düşünüyorum.

Türkiye gibi bir yerde artık schengen vizesi almak imkansız gibi bir şey ve bunun üzerine uçak masrafı girdiğinde bilgisayarda oyun oynamak ülke gezmekten ekonomik açıdan daha karlı geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı