Yaklaşık 1000 tane oyunum var ama artık oyun oynayacak pek vaktim olmadığı için genellikle oyun almıyorum ve oynamıyorum. Sadece Cyberpunk 2077 gibi çok özel oyunları alıp oynuyorum. Boş vaktimde farklı ülkeleri gezmek daha eğlenceli geliyor.
Bende onu aldım. Güzel gibi duruyor.Ben bir ranch Simulator aldım o da cüzdanda para olduğu için.
Ben Epic Games'e geçtim. Steam indirimdeki oyunlar bile eskisinden pahalı.Steam'de oyun almaya devam ediyor musunuz? Steam en büyük indirimlerinden alınacak oyun bulamadım fiyatlardan dolayı. Normalde her 2 haftada bir 1-2 oyun alan ben bile oyun almayı bıraktım sizler oyun almaya devam ediyor musunuz? Bu indirimlerden oyun aldınız mı?
Brüksel biletini en son €19,99 ödeyip almıştım. Bin tane hata dolu, €3000 değerindeki bilgisayar ile bile zar zor 100 FPS alınacak oyuna €60 vermekten çok daha mantıklı geliyor. Ancak Cyberpunk 2077 gibi gerçekten emek verilmiş oyunların vaktime değdiğini düşünüyorum.Adam boş vaktinde farklı ülkeleri geziyor...
Brüksel biletini en son €19, 99 ödeyip almıştım. Bin tane hata dolu, €3000 değerindeki bilgisayar ile bile zar zor 100 FPS alınacak oyuna €60 vermekten çok daha mantıklı geliyor. Ancak Cyberpunk 2077 gibi gerçekten emek verilmiş oyunların vaktime değdiğini düşünüyorum.
Pasaport almak çok kolay ama vize uğraştırıcı. Yurt dışında yaşadığım için vize sorunum yok.Bilet almak zor olmasa gerek lakin pasaport, vize vs. vs. zor şeyler gibi geliyor.
Brüksel biletini en son €19, 99 ödeyip almıştım. Bin tane hata dolu, €3000 değerindeki bilgisayar ile bile zar zor 100 FPS alınacak oyuna €60 vermekten çok daha mantıklı geliyor. Ancak Cyberpunk 2077 gibi gerçekten emek verilmiş oyunların vaktime değdiğini düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.