Oyun Android'e nasıl uyarlanır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5
RAM: 16gb DDR4
EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ
ASUS TUF GAMİNG F15
Meslek
öğrenci
Bugün Unreal Engine 5 kullanmaya başladım ve hiç bilgim yok diyebilirim. Hazır assetler ile küçük bir araba oyunu yaptım. Araba falan Unreal Engine'nin kendi yaptığı demolarda ki araba. Ben bu oyunu mobil yapmak istiyorum. Kontrol için ok tuşlarını vesaire nasıl ayarlayacağım?

Bir widget oluştur. Butonlarla ok tuşları vesaire yap. Create Widget(oluşturduğun widgetı seç)>Add to viewport nodeları ile yapabilirsin. Butonları Boolean değişkenlere bağla. Character blueprint(hiç araba oyunu yapmadım ama ana blueprint olması lazım) Değişkenleri kontrollerin yerine bağla. Ama direksiyon yapman gerekecek onu nasıl yaparsın bilmiyorum.

Bir widget oluştur. Butonlarla ok tuşları vesaire yap. Create widget(oluşturduğun widgetı seç)>add to viewport Node'ları ile yapabilirsin. Butonları boolean değişkenlere bağla. Character Blueprint(hiç araba oyunu yapmadım ama ana Blueprint olması lazım) değişkenleri kontrollerin yerine bağla. Ama direksiyon yapman gerekecek onu nasıl yaparsın bilmiyorum.

Teşekkürler hocam. Video ile anlatan birisi var mıdır bunu. YouTube'dan araştırdım bulamadım. Kontrol olarak direksiyon yapmayacağım. Ok tuşları ile sağa sola gidecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı