Bu arada GTA'yı tam benim kafada oynuyorsun, hatta oynamışsın(SAMP)Şuan internete telefonla bağlanıyorum, modeme geçiş yaptığım da oynayabiliriz.
CS:GO : Rankım DMG, ciddi oynarım, troll yapmam, AWPer'ım, yoldaş rankı Global.
Valorant : Şimdilik derecesiz giriyorum, operatör demeyi sevmediğim için AWP diyorum, burada da silah olarak AWP oynuyorum, ajan olarak ise Aim'ime güvendiğim için BrimStone xD.
Sea Of Thieves : Aktif olarak oynardım ama Türk bulamadığımdan oynamaktan vazgeçtim, 3 aylık beleş kod ile oynuyordum o bitmişti, başka kod vardı, ayın 29'una kadar geçerli, bitince tekrar uzatacağım.
Eki Görüntüle 661091
Oyunlar şimdilik bunlar. GTA 5'de var ama indirmedim, internet hızım 50 Mbp/s çok rahat bir şekilde indirebilirim. GTA 5'te sadece FiveM giriyorum, drift'ler yarışlar, modifiye falan, eskiden San Andreas'ta yapardık.
Ara sıra giriyorum, oyun hakkında pek bilgim yok ama çoğu uçağın modifkasyonlarını tamamladım.
Bu arada GTA'yı tam benim kafada oynuyorsun, hatta oynamışsın(SAMP)
Dediğin gibi olursa oynayabiliriz.A Way Out oynamak isteyen var mı peki? Aslında onu çok oynamak istiyorum. Fazla sistem istiyor mu bilmiyorum ama 20 gb bir oyun. Bende olunca siz de satın almasanız bile oynayabiliyorsunuz. Oyunu biliyorsunuzdur zaten.
Dediğin gibi olursa oynayabiliriz.
Dostum discord bakabilir misin?A Way Out oynamak isteyen var mı peki? Aslında onu çok oynamak istiyorum. Fazla sistem istiyor mu bilmiyorum ama 20 gb bir oyun. Bende olunca siz de satın almasanız bile oynayabiliyorsunuz. Oyunu biliyorsunuzdur zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.