Oyun arkadaşı arıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SweetKinD2

Picopat
Daha fazla  
Merhaba her türlü oyunu oynuyorum neredeyse Valorant dışında, oyun arkadaşı arıyorum yaşım 16. Beni ekleyip de arkamdan konuşma yapmayacak suratıma şöyle hareketlerinden rahatsızız, çok konuşuyorsun rahatsız oluyoruz diyecek güzel dürüst üsluplu bir ekip olursa sevinirim.

Discord: sweet_kind Steam: 1130282080
Discordu olmayanlar yazarak ulaşabilir.

Selam FIFA oynamıyorum MC oynuyorum modlu veya normal.

Merhaba her türlü oyunu oynuyorum neredeyse Valorant dışında, oyun arkadaşı arıyorum yaşım 16. beni ekleyip de arkamdan konuşma yapmayacak suratıma şöyle hareketlerinden rahatsızız, çok konuşuyorsun rahatsız oluyoruz diyecek güzel dürüst üsluplu bir ekip olursa sevinirim.

Discord: Sweet_kind Steam: 1130282080
Discord'u olmayanlar yazarak ulaşabilir.

GTA Online Minecraft gibi oyunlar oynuyorsan olur hocam veya başka oyunlardda

Merhaba her türlü oyunu oynuyorum neredeyse Valorant dışında, oyun arkadaşı arıyorum yaşım 16. beni ekleyip de arkamdan konuşma yapmayacak suratıma şöyle hareketlerinden rahatsızız, çok konuşuyorsun rahatsız oluyoruz diyecek güzel dürüst üsluplu bir ekip olursa sevinirim.

Discord: Sweet_kind Steam: 1130282080

CS2 ya da Brawlhalla oynuyorsan gireriz, ona göre yazarsın bana.

Discord: Sweet_kind Steam: 1130282080.

Modlu Minecraft oynamak ister misin? Mod paketi better Minecraft.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı