Oyun arkadaşı bulmak için Discord sunucusu

RamazanQs

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
Ryzen 5 5600
Merhaba dostlar, yayıncı ekipleri görüyorum izliyorum ekipçe farklı oyunlar oynayıp eğleniyorlar. Her indirimde bir sürü Online oyun satın alıyorum ( Human: Fall Flat, Gang Beasts, Ultimate chicken horse, lockdown protocol, pumel party vs.) Fakat arkadaşlarımı oynamak için ikna edemiyorum. Biraz hayatsız oldukları için sadece LoL falan giriyorlar, LoL harici oyunlara bu ne ya gibi tepkiler veriyorlar. Bu tarz oyunları oynamak için bir ekip falan bulmak istiyorum. Discord sunucusu öneriniz var mı böyle oyun arkadaşı arayabildiğimiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
bizim discord sunucumuz var az kişiyiz yeniyiz ama gelmek istersen bekleriz
discord: .mehlika
steam: 1526616403

Son düzenleme:
Merhaba dostlar, yayıncı ekipleri görüyorum izliyorum ekipçe farklı oyunlar oynayıp eğleniyorlar. Her indirimde bir sürü Online oyun satın alıyorum ( Human: Fall Flat, Gang Beasts, Ultimate chicken horse, lockdown protocol, pumel party vs.) Fakat arkadaşlarımı oynamak için ikna edemiyorum. Biraz hayatsız oldukları için sadece LoL falan giriyorlar, LoL harici oyunlara bu ne ya gibi tepkiler veriyorlar. Bu tarz oyunları oynamak için bir ekip falan bulmak istiyorum. Discord sunucusu öneriniz var mı böyle oyun arkadaşı arayabildiğimiz?

Oynayacak biri lazım olursa gelebilirim. Benim discord: fatih._.emin

Bizim Discord sunucumuz var az kişiyiz yeniyiz ama gelmek istersen bekleriz
Discord: Mehlika
Steam: 1526616403

Discord'dan istek attım uygunsa sunucuya katılmak isterim

Son düzenleme:
Dead by Daylight, Battlefield falan oynuyorsanız girebiliriz farklı oyunlarda olur tabii. discord .efesahin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı