Oyun başarım ve görevlerini bitirmekten zevk almak

revajr

Centipat
Arkadaşlar Steam ve Origin'deki her oyunu fulluyorum böyle keyif alıyorum boş zamanım yok ya da asosyal değilim sadece sevdiğim için yapıyorum sizce bu işsizlik mi böyle profiller görünce asosyal diyor musunuz merak ettim?

Arkadaşlar Steam ve Origin'deki her oyunu fulluyorum böyle keyif alıyorum boş zamanım yok ya da asosyal değilim sadece sevdiğim için yapıyorum sizce bu işsizlik mi böyle profiller görünce asosyal diyor musunuz merak ettim?
Ben böyle profillere girince adam profesyonel diyorum. Ben de yapıyorum zaten onu. Payday 2 deniyorum ama sıkıntı.

Tamamen zevk meselesi. Bence gayet doğal birşey. İnsanların ne dediklerine odaklanmamaya çalış. İnsanlar bilmese bile her alanda atıp tutarlar. Önemli olan senin ne hissettiğin ve ne istediğin. Gerisi teferruat.

Ben de deniyorum genelde. Bazı oyunlar çok zorlayıcı oluyor sıkılıp bırakıyorum.
Hocam Payday 2 1200 başarım istiyor dersem yeter mi 😀. Hayır bir de bütün DLC'leri satın almak gerekiyor. Legacy Collection'da 37 tane DLC vardı. Ama onun fiyatına yeni DLC'lerden 3 tane alamıyorum.

Ben hic denemedim ama boyle bilmem 90 Level'lık profili gorunce vay be flan diyorum asosyallikle alakasi yok bence hatta hic aklima dahi gelmemisti.
Asosyallik olamaz zaten. Hocam bazı deliler var oyunu alıyor 2 dakikada 5 seviye yapmış o oyunun rozetini.

Aga ben görevlere çok takmam genelde. Arada bakıyorum. Mesela bi görev 100 kişi öldür. Bakıyorum 80 kişi öldürmüşüm. Yapmazsam içimde kalıyor uyuyamıyorum. Böyle az kalmış direk yapmak için amaçsızca kasıyorum bitincede mutlu oluyorum

Sosyallikte keramet olsaydı... Asosyallik daha iyi, baksanıza, virüs bile sosyallikten bulaşıyor.
Ya bazıları şöyle sanıyor asosyalliği:
- İnternetten alışveriş yapıyor musun?
-Evet.
- İnternette oyunlara yüksek para veriyor musun?
-Eee... Bazen.
-Asosyalsin.
Böyle anlayanlar tanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı