Oyun Bilgisayarı İçin İ3 7100 Yeterli mi?

• Konuyu başlatan Lyâi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 6.379
Eki Görüntüle 223738

Bir daha oku soruyu bence anlamadın.

Galiba o ekran kartına bu monitör saçma oldu :D
Kardeşim nesini anlamadım? Adam demiş oyun bilgisayarı için i3 7100 yeterlimi? Bak, neye göre yeterlimi? Adam belki sakatlık yapıp GTX 1060 alacak? Şimdi diyeceksin 1060 alacak adamın i5 alacak parası da vardır. Soru açık tamam ama elimizdeki bilgiler yetersiz.

Açıklamıştım, işlemciyi düşük tutup ekran kartına çok harcama yaparsa, ekran kartınadan tam performans alamaz.

teknolojiye ayak uydurmak zor. hele ki amatör kullanıcıysan çok zor.2009 da i3-2120 işlemcili sistem aldım. üstünde gelen uyduruktan ekran kartı ile. casper sağolsun. baktım olmuyor yaklaşık 3 sene önce sistemime r9 270 ekledim. darboğaz yapar diyenlere inat. yeni çıkmıştı o zamanlar. hiç de gerek yokken geçen ay ikinci el i7 3770 aldım. kaşıntı işte. 1155 pin e devam :) belki muhtemelen 2 seneye kalmaz, hala kalırsa rx 480 8gb ile yoluma devam ederim. o yüzden ya işlemci yüksek olsun yada ekran kartın. bana kalırsa ekran kartı. küçüklükten kalan alışkanlık. varsın seneyede giysin çocuk:) varsın %100 performans olmasın:)

teknolojiye ayak uydurmak zor. hele ki amatör kullanıcıysan çok zor.2009 da i3-2120 işlemcili sistem aldım. üstünde gelen uyduruktan ekran kartı ile. casper sağolsun. baktım olmuyor yaklaşık 3 sene önce sistemime r9 270 ekledim. darboğaz yapar diyenlere inat. yeni çıkmıştı o zamanlar. hiç de gerek yokken geçen ay ikinci el i7 3770 aldım. kaşıntı işte. 1155 pin e devam :) belki muhtemelen 2 seneye kalmaz, hala kalırsa rx 480 8gb ile yoluma devam ederim. o yüzden ya işlemci yüksek olsun yada ekran kartın. bana kalırsa ekran kartı. küçüklükten kalan alışkanlık. varsın seneyede giysin çocuk:) varsın %100 performans olmasın:)
O da bir seçim tabii.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı