Oyun Bilgisayarı için İ7 6700K Abartı MI Olur ?

0x2121

Megapat
Makaleler
2
Sömestr tatilinde oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyorum bütçem 4000tl ve ekran kartım gtx 950. Skylake sistem toplamak istiyorum ancak oyun için i7 6700k çok ağır mı kaçar ?

Ekran kartını gtx970 yapıp işlemciyi i5 6600k yaparsan daha mantıklı bir seçim olur.

GTX 970 yerine R9 390X alınmalı.Çünkü hem aynı paraya hemde R9 390X GTX 980 ile kafa kafaya.

Edit : İmla hataları.

Son düzenleme:
Dostum aynı paraya fakat r9 390x güç tüketimi konusunda iyi değil.fazla güç tüketiyor ve amd yazılım konusu hala yeterince düzeltemedi. Öyle çok yüksek fark da yok. 3-5 fps fark oynuyor.Sen beni dinle gtx970 seç. Amd alırsıın yarın öbür gün elektrik faturan kabarık gelir pişman olursun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını gtx970 yapıp işlemciyi i5 6600k yaparsan daha mantıklı bir seçim olur.
Bu seçim kesinlikle daha mantıklı olur sadece oyun oynayacaksan i5 6600K uzun süre işini görür render ve yazılım gibi yüksek güç isteyen işler ile uğraşmıyorsan senin için çok daha iyi bir tercih olur.

Sen sen ol AMD'ye bulaşma. Bütçen var, bütçen düşük olsaydı AMD alabilirdin.@BySc'nin bahsettiği sistemi al.

Evet abartı ve gereksiz olur dostum. İstanbul trafiğinde 300 km/s yapan araba almak gibi bir şey. Kullanamayacağın performans potansiyeline o kadar para dökmene gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…