Oyun Bilgisayarı İçin İşlemci ve Ekran Kartı Önerisi

Ohh hocam bin yıllık konu

Merhabalar dostum, sen de sadece işin düşünce ortaya çıkıyorsun

Kasa: Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi

PSU: Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi

Toplam 728 TL.
Hele bir üniversiteye geçeyim de, sizi unutmam merak etmeyin Kasayı @Neko'nun istediği gibi Aerocool P7 alacağım. Güç kaynağı da 750W olacak. teknobiyotik'teki 800 tl'lik aerocool p7 750w: 800tl. tek siteden 800 tl ye bunu yapabilirsem iyi olur diye sordum.

Ayy duygulandım

Olley ismim değişti :3

İsmim Remin Hatrına imiş ilk sayfalarda hahaha.

@brkdnmz

Nanokatalog'da Aerocool P7 mevcut.

PSU olarak ise Evga 600W 80+ Bronze alın.

GTX 1080'i bile besler tahminimce.

Bu arada bütçeniz ne idi monitör hariç ?

Bir daha dizeyim

Nanokatalog'da Aerocool P7 mevcut. PSU olarak ise Evga 600W 80+ Bronze alın. GTX 1080'i bile besler.[/QUOTE dedi:
Evet mevcut olduğunu biliyorum. 750W daha uygun olur diye bir önyargıya kapıldım. 600w yeter mi benim sistemime?(msi gtx 1080 gaming x)

Yahu bu mesaj düzenleme işini yapamıyorum tekrar söyleyeceğim. 600 w yeter mi benim sistemime?

İnandıramıyoruz yahu, yetmese atmam herhalde...
Tamamdır o zaman. İnandıramıyorsunuz değil hani 750w varken niye 600w diyordum ondan

İnandıramıyoruz yahu, yetmese atmam herhalde...
Ben en iyisi teknobiyotikten alıyım. Kasayı da ayrı siteden alıyım nolacak. orda 750 w ve daha ucuz Aerocool Project 7 P7-C1 750W 80+ Bronze Ayarlanabilir 8 Renk Ön Ledli, Full Cam Yan Panelli, USB 3.0 Oyuncu Kasası Zaten burada 600w seçeneği de yok, olsa alırım.

Bu arada bütçeniz ne idi monitör hariç ?

Bir daha dizeyim
Ben dizdim göstereyim hatta. Kasa bu:Aerocool Project 7 P7-C1 750W 80+ Bronze Ayarlanabilir 8 Renk Ön Ledli, Full Cam Yan Panelli, USB 3.0 Oyuncu Kasası

Tabi tornavida önemli

En son o geliyormuş bir de. Elinizle sıkarsınız vidaları

Hocam sizin monitör hariç 7200 TL bütçeniz mi var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…