Hele bir üniversiteye geçeyim de, sizi unutmam merak etmeyinMerhabalar dostum, sen de sadece işin düşünce ortaya çıkıyorsun
Kasa: Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi
PSU: Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi
Toplam 728 TL.
Kişiden kişiye değişir. Ben 10.000 TL lik bilgisayara bile korsan Windows kurar, Torrent'ten oyun indiririm ehehehe
Böyle de birisiyim :3 Ama asla önermem :/
Hak yememek lazım. Uğraşmış adamlar.
Ama arkadaşa katılıyorum. Öyle bir şeyi sadece ben yapabilirim. Lütfen.
Siz orijinal alın.
Olley ismim değişti :3
Nanokatalog'da Aerocool P7 mevcut. PSU olarak ise Evga 600W 80+ Bronze alın. GTX 1080'i bile besler.[/QUOTE dedi:Evet mevcut olduğunu biliyorum. 750W daha uygun olur diye bir önyargıya kapıldım. 600w yeter mi benim sistemime?(msi gtx 1080 gaming x)
Yahu bu mesaj düzenleme işini yapamıyorum tekrar söyleyeceğim. 600 w yeter mi benim sistemime?Ayy duygulandım
İsmim Remin Hatrına imiş ilk sayfalarda hahaha.
@brkdnmz
Nanokatalog'da Aerocool P7 mevcut.
PSU olarak ise Evga 600W 80+ Bronze alın.
GTX 1080'i bile besler tahminimce.
Bu arada bütçeniz ne idi monitör hariç ?
Bir daha dizeyim
Tamamdır o zaman. İnandıramıyorsunuz değil hani 750w varken niye 600w diyordum ondanİnandıramıyoruz yahu, yetmese atmam herhalde...
Ben en iyisi teknobiyotikten alıyım. Kasayı da ayrı siteden alıyım nolacak. orda 750 w ve daha ucuz Aerocool Project 7 P7-C1 750W 80+ Bronze Ayarlanabilir 8 Renk Ön Ledli, Full Cam Yan Panelli, USB 3.0 Oyuncu Kasası Zaten burada 600w seçeneği de yok, olsa alırım.İnandıramıyoruz yahu, yetmese atmam herhalde...
Ben dizdim göstereyim hatta. Kasa bu:Aerocool Project 7 P7-C1 750W 80+ Bronze Ayarlanabilir 8 Renk Ön Ledli, Full Cam Yan Panelli, USB 3.0 Oyuncu KasasıBu arada bütçeniz ne idi monitör hariç ?
Bir daha dizeyim