Oyun Bilgisayarı İçin İşlemci ve Ekran Kartı Önerisi

Babam yurtdışında çalışıyor şu an. 1.5 ay sonra en az. Size söz zaten unutmam bu konuyu, monitöre bu konuyu açıp fotosunu çekip yollarım buraya. :) (Tabii ki sizi vurgulayacağım monitörde)

Fotoğrafım olsun istiyorum monitörde :3

Büyüte büyüte hem de :)

Kasa önerir misin bu arada? Ben bir kasa buldum n11'de. Cooler master HAF 912. Önünde 2 usb girişi var ama olmadı o.

Aerocool Project 7 elbette :3 500 TL'cik.

Kasa için max 1k veririm. Psu'su içinde olsun, 4 usb çıkışı olsun. Böyle güzel olur.

Aerocool Project 7 + High Power 600W 80+ PSU öneririm.

Kasayı sevmediniz mi ?

Aerocool Project 7 + High Power 600W 80+ PSU öneririm.

Kasayı sevmediniz mi ?
Bütün parçaları n11'den topladım. Kasayı da nanokatalog'dan alıyım mı yani? N11'de bulamadım. Yoksa hoşuma gitti. Ama işte psu'sunu ben monte etmek istemiyorum içinde olması daha iyi olur. Başka önerebileceğiniz bir şey varsa bakıyım ona. Yoksa bunu alırım.

Bütün parçaları n11'den topladım. Kasayı da nanokatalog'dan alıyım mı yani? N11'de bulamadım. Yoksa hoşuma gitti. Ama işte psu'sunu ben monte etmek istemiyorum içinde olması daha iyi olur. Başka önerebileceğiniz bir şey varsa bakıyım ona. Yoksa bunu alırım.

N11 de olması lazımdı :/ PSU'yu monte etmek en basit işlerden.

Teknobiyotik'te mevcut kasa.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı