Oyun Bilgisayarı İçin İşlemci ve Ekran Kartı Önerisi

GTX 1080 Ti ve Ryzen R7 1800X çok güncel bir sistem. Sizi en az 6 yıl götürür. Ama ben biraz bekleyip AM4 sıvı soğutucuların çıkmasını beklemenizi ve o soğutuculardan alıp öyle kullanmanızı öneririm.

Şu anda öyle bir ürün bulunmuyor mu? am4 aparat olduğunu duymuştum.

Aparatla uğraşmayın bence. Az bekleyin en fazla Mayıs'ta çıkar.
Eğer tahmininiz doğru ise zaten LYS'den bir ay önce falan almayı düşünüyordum. Peki Vatan'a gelir mi direk sizce? Bu arada sizce de nanokatalog'dan alışveriş yapmalı mıyım Vatan daha ucuz olsa bile?

Oyun için toplıcaksan 7700K daha performanslı

Her parça her yerde değişik fiyatta bulunuyor. En ucuz olan yerden alışveriş yapın. Hatta yaz tatili gelince indirimler oluyor. İsterseniz o zamana bile denk getirebilirsiniz. Soğutucuya gelirsek. Soğutucular illaki Vatan'a gelecektir. Büyük bir kesim oradan alışveriş yapıyor.

LYS'den önce canavarımın tadına bakmak istiyorum. Fikirlerinizi dikkate alacağım.

Önerebileceğiniz en iyi site nedir? Bir baktım herkes kötülüyor Vatan'ı. Fikrim değişmeye başladı. Hem iyi hem ucuz olsun lütfen.

Sinerji, İtopya, Nanokatalog, Teknobiyotik.

Bu 4 site çok güvenilirdir. Hepsine bakabilirisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…