Oyun Bilgisayarı İçin İşlemci ve Ekran Kartı Önerisi

Sizin sıkça alışveriş yaptığınız belli bir site var mı?

Benim sıkça alış-veriş yaptığım tek site N11 deki %100 puanı ve iyi yorumu olan mağazalardır.

Ama üstte yazdığım 4 site de çok güvenilirdir. Herkes bu 4 siteden alıyor.

Kurulu olarak gelmesini istiyorsanız:

-Sinerji, Teknobiyotik, İtopya.

Parça parça alacaksanız:

-N11, Hepsiburada, Nanokatalog.

Benim sıkça alış-veriş yaptığım tek site N11 deki %100 puanı ve iyi yorumu olan mağazalardır.

Parça parça alacaksanız:

Recep - Ali ikilisinden bir şeyler kaptığımı düşünmekle, ilk sistemimi kendim toplamayı düşünüyorum İnşallah başarırım. :)

N11'de şöyle bir sorum olacak: Alışverişi birçok mağazadan yaparsam kötü mü olur, tek mağazadan yapmayı mi tercih etmeliyim? Yoksa fark etmez mi?

Recep - Ali ikilisinden bir şeyler kaptığımı düşünmekle, ilk sistemimi kendim toplamayı düşünüyorum İnşallah başarırım. :)

Yap-Boz gibi hocam çok basit eminim başarırsınız.

Bütçe limitim 10k-15k arası.
Bu bütçeyle F/P olmaz, doğrudan P olur zaten (y) Ayrıca 1800X'in de daha uzun ömürlü olacağı aşikar. Bütçenize göre karar değiştirdim ve 1800X gayet mantıklı, geleceğe yönelik bir yatırım olacaktır. Siz yine de 10 yıl gibi uzun beklentiler içinde olmayın. GTX 1080 Ti, 1800X ve 4K bir monitör alırsanız şölen olur.

Bu bütçeyle F/P olmaz, doğrudan P olur zaten (y) Ayrıca 1800X'in de daha uzun ömürlü olacağı aşikar. Bütçenize göre karar değiştirdim ve 1800X gayet mantıklı, geleceğe yönelik bir yatırım olacaktır. Siz yine de 10 yıl gibi uzun beklentiler içinde olmayın. GTX 1080 Ti, 1800X ve 4K bir monitör alırsanız şölen olur.
Nasıl olmam yahu. Şu an size mesaj yazdığım külüstr Acer Aspire 5745g'yi bile 6 yıldır kullanıyorum dediğim gibi. Ve fan bakımını yapamıyorum, o kadar açamıyorum laptopun içini. Hala LoL oynayabiliyorum. Tabii siz benden iyi bilirsiniz, daha ilk sistemimi toplayacağım.

ew.PNG

Önerim budur. Hocam RAM eksik kalmış. Sonradan ekleyelim: Corsair DDR4 16GB(2x8GB) Vengeance 3200MHz Ram Bellek (CMK16GX4M2B3200C16R) - Bellek (RAM) - Bilgisayar Bileşenleri

Dark Freezer 120x konusunda şüpheliyim. Fiyatı çok ucuz, am4 sıvı soğutucu gelmesini bekleyeceğim.

Parça parça alacaksanız:

N11'de farklı mağazalardan sipariş etsem bile her şey tek kutuda geliyor değil mi?

Dark Freezer 120x konusunda şüpheliyim. Fiyatı çok ucuz, am4 sıvı soğutucu gelmesini bekleyeceğim.

N11'de farklı mağazalardan sipariş etsem bile her şey tek kutuda geliyor değil mi?

Arkadaş harika sistem dizmiş. Alın onu. Dark Freezer 100 TL filan hocam Sıvı Soğutma gelene kadar kullanırsınız.

Hayır. Her ürün farklı kutularda geliyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı