Oyun Bilgisayarı İçin Monitör mü TV mi?

RIPSHOT

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Merhaba arkadaşlar uzun süredir kullandığım 1080P VGA monitörümü değiştirecegim. Sistemim:
GTX 970 ASUS O.C EDITION
I7 4790 3.60 GHZ
12 GB RAM
1TB HDD 128 GB SSD

Sistemim bu şekilde. Benim XBOX One kontrolcüm var. Acaba televizyon alsam güzel bir oyun deneyimi yaşar mıyım? Tek korktuğum nokta rekabetçi oyunları da çok oynarım bu yüzden imput lag olması. Öte yandan monitör alırsam 1MS 75HZ veya 144HZ bakmaya çalışacağım. Sizce hangisini almalıyım. Öte yandan monitör olarak 21.5 büyüklüğünde bir monitörle PS4 alacaktım vazgeçtim. PS4 oyunlarına para yetişmez diye. Hangisini tercih edeyim? Büyük ekranın oyun zevkine katkısı nedir? Ben bunca sene zaten bilgisayar sandalyesinde oturarak oyun oynadım. Monitör alırsam şu anda kullandığım 23 ekran büyüklüğündeki monitörümü ikinci ekran yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben biraz önce laptopu denedim. Bu denediğim 2. tv ve 3.laptop. Daha hiç farkedilmeyecek kadar gecikmesi olmayan tv görmedim. Biraz önce Far Cry 5 'i açtım. Uçağa roketi kitliycem, bir türlü kitlemiyor gecikmeden ötürü. Ki gecikme saniyenin dörtte biri civarında. Yalnız görüntü notebook ekranına göre çok daha keskin ve güzeldi. Sanki "sharp" efekti yapılmış gibiydi. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı