Abstrack99
Hectopat
Bu bütçede bu sistem biraz yanlış, Türkiye şartlarında verdiğin paraya en iyi performansı alman lazım.Evet 64 GB RAM yerine katılıyorum bütçesi varken daha fazla alabilir diye düşünmüştüm. O sisteme 1000W fazla geleceğini ben de biliyorum normalde rajintek Ampere 850W atacaktım ama onunda fiyatı 5500TL olduğundan vazeçip bunu attım. Zaten arkadaşın bütçesi varmış.

GALAX GeForce RTX 5080 1-Click OC 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı (58NZN6MDBBOC) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA Blackwell tarafından desteklenen GeForce RTX™ 50 Serisi GPU’lar, oyunculara ve içerik üreticilere oyunun kurallarını değiştiren özellikler sunuyor.

Thermalright Phantom Spirit 120 TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Phantom Spirit 120 Serisi Soğutucu, ana akım Intel ve AMD CPU’lar için tasarlanmıştır.

Hepsi 102bin falan tutuyor galiba.
bütçeyi 105bin yapar iseniz şu anakartı alabilirsiniz.
Merhaba bir oyun bilgisayarı arayışı içerisindeyim. Oynadığım oyunlar genellikle Online oyunlar(Counter-Strike 2, League of Legends, Rainbow Six vs.). Ama hikayeli oyunları da çok oynarım(RDR 2, The Last of Us vs.).
İyi bir şey olursa çok iyi olur. Limit 100 bin. Bütün tavsiyelerinize açığım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.(masaüstü bilgisayar da olur.)