Oyun bilgisayarına antivirüs indirmek zorunlu mu?

Windows 10 kuracaksan sıkıntı olmaz kendi koruması var Windows 8 ve 8.1 sistemlerinde de sıkıntı olmaz ama bunları önermiyorum. Eğer Windows 7 kuracaksan gerekli çünkü Windows 7 desteği bitti.
#Rıplegend.
 
bazen virüslü oyunlar var biliyorsunuz
Orijinal oyunlarda nasıl virüs olabilir ki? Diyorsanız ki korsan oyunlar o zaman baştan yanlış ki zaten korsan oyunlarda bile virüs yok da neyse.

Onun dışında bilindik yerlere girerseniz bir sorun olacağını zannetmiyorum. Mesela YouTube ve dijital oyun platformlarından nasıl virüs kapacaksınız ki?
 
Eğer bilgisayarı adam akıllı kullanmayı biliyorsan indirmene gerek yok. Ama ben beceremem illa bir virüslü dosya indiririm diyorsan bilgisayarı fazla performans kaybı yaşatmayacak iyi bir antivürüs programı indirmeni tercih ederim.
 
Antivirüsler arkaplanda çalışır. Doğru dürüst kullanırsanız yani korsan oyun vb. indirmezseniz gerek olacağını sanmıyorum. Hem oyunu yapanların hakkına girmiş oluyorsunuz hem de kendinize zarar vermiş oluyorsunuz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı