Nedenini forumda bulabilirsin, bizzat yöneticiler tarafından yasaklandı. Ceza alma diye belirteyim dedim.Neden ?
Kasa almak yerine o parayı daha kaliteli ekipmanlar için kullanabilirsin. Buradaki internet kafede sistemler bu şekilde montajlı;Ccboot sistemi kurmayı düşünüyorum. Ana bilgisayar'dan, tek harddisk üzerinden kontrol edeceğim. Ccboot sistemi için, her bilgisayarda ssd olmalı diye biliyorum. Doğru mu ?
Nedenini forumda bulabilirsin, bizzat yöneticiler tarafından yasaklandı. Ceza alma diye belirteyim dedim.
Kasa almak yerine o parayı daha kaliteli ekipmanlar için kullanabilirsin. Buradaki internet kafede sistemler bu şekilde montajlı;
![]()
Ekipmanların iyi olması benim için daha önemli. Ayrıca tek olacağınızdan turnuva için sponsor vs. çok daha kolay bulursunuz.
O gördüğün monitörlerin arkasındaki bölmeye sabitlenmiş bir şekilde duruyor. Monitörün yanında da güç tuşları var oralardan açılıyor bilgisayarlar. Yazın gittiğimde hiçbir ısınma probleminin olmadığını görünce şaşırdım.Hocam bu sistem tam olarak nasıl oluyor ? yani kasa olmadan, iç aksam nerede duruyor ?
Özür dilerim, görmedim.2000 TL yazmış arkadaş.
Hangi şehirde oturuyorsunuz? İstanbulda iseniz Perpada toptan fiyatına uygun bişeyler bulabilirsiniz. Ayrıca tavsiyem mesela 20 bilgisayar olacağına 15 bilgisayar olsun ama daha iyi olsun ekipmanlar ışıklı felan olsun mesela sandalye yerine koltuk olsun gösteriş ne kadar olursa o kadar çok tutar düşüncesindeyim.
Başka sistem önerisi olan, var mı ? "_emre1905" rumuzlu arkadaşın, paylaştığı sisteme herkes katılıyor mu ? ayrıca karar verdiğim zaman, bilgisayarlar için nereden sipariş vermeliyim ? bunun için de, önerisi olan var ise çok sevinirim.
Işığa bakarak oynayacaklarını sanmıyorum. Performansı daha önemli.
Daha önce tecrübeniz var mı bu konuda merak ettim açıkçası. Bilgisayarı ölü alsın demiyorum ekipmana önem versin koltuklar olsun gösteriş daha önemli bu işlerde eğer ki turnuva cinsinden bir cafe açmak isteseydi zaten bir bilgisayara 2 milyar bütçe ayırmazdı oraya senin benim gibi evinde profesyonel gamer kasası olanların gideceğini sanmıyorum. Daha önce bu işi yapan bir dostumun yanında çalışmışlığım var 1050Ti, H110M anakart, 8 GB ram gibi bileşenleri koyarak zamanında bir kasayı 1.5 milyara halledip monitör ve ekipman dahil değil tabiki gayette güzel işini yürüttü. Ekipmanlarına biraz olması gerekenden fazla önem verdi şuan saatini 2 liradan açıyor ve gayette güzel işini yapıyor. Tecrübesi olmayan insanlar maalesef ki burada sadece insanlara laf yetiştirmek başka bir bildikleri yok amaç yardımcı olmak tabi ki yinede bunu bilsen iyi edersin.
Youtube kanalında Donanım Arşivi diye bir kanal var orada ortalama 1.5 milyara bir kasa var tavsiye ederim sadece uzun ömürlü olması açısından işlemcisini değiştirebilir yerine i3 6100 koyabilirsiniz o zaman sistem süper olacaktır bir cafe için. Ultrada GTA 5 gibi bir oyunda +50 FPS sağlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.