Oyun C'de kurulu ama D diski %100 kullanımda

slyavix

Kilopat
RAM
Kingston 2x8 CL19, DDR4, 2666MHz (KVR26N19S8/8)
SSD veya HDD modeli
JoyFlash 2.5" 240 GB SATA 3 SSD
Ekran kartı
Sapphire RX 570 Pulse ITX 4GB
Anakart
ASUS PRIME H310M K-R 2.0
İşlemci
Intel i3 9100f
Sorunum başlıkta görüldüğü gibidir. R6 oynarken sürekli D diskim %100 kullanımda ama anlamadığım kısım Ubisoft Launcher ve R6 C diskinde kurulu vaziyette. Bu neden kaynaklı? Tek R6 değil, çoğu oyunu C diskine kurduğum zamanlar dahilinde D diski %100 kullanımda oluyor ve %100 kullanım olduğu zaman sürekli "bip" sesi çıkartarak %100 kullanımda olduğunu haber ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunum başlıkta görüldüğü gibidir. R6 oynarken sürekli D diskim %100 kullanımda ama anlamadığım kısım Ubisoft Launcher ve R6 C diskinde kurulu vaziyette. Bu neden kaynaklı? Tek R6 değil, çoğu oyunu C diskine kurduğum zamanlar dahilinde D diski %100 kullanımda oluyor ve %100 kullanım olduğu zaman sürekli "bip" sesi çıkartarak %100 kullanımda olduğunu haber ediyor.
Hocam siz oyunu C'ye kurmuş olsanız bile işlemlerin D'de gerçekleşme ihtimali var.

D diskiniz kalitesiz olabilir. Programı kullanırken disk kullanıma bakın eğer d diskinde birşey kullanılıyor ise kullanılır. Yoksa c de oyun c de launcher kullanmaz.
D diskim evet biraz kalitesiz, eski bir laptopa ait 1 TB'lık HDD. Dün Valorant'ta da buna benzer durum yaşadım ve sorunun D diskinde'de Valorant'ın yedeği bulunduğunu gördüm. D diskinden silip bilgisayarı yeniden başlattım ve çözüldü fakat R6 için D diskine baktığım zaman D diskimde Ubisoft'a ait klasör bulunmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı