Çözüldü Oyun Client'ı virüs mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ama Kaspersky yok ilginc. Sizce virüs olmama ihtimali var mı 3. part yazılım falan
Virüs bu hocam. Kaspersky veritabanın ne kadar kötü olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Açmayın, indirmeyin bu dosyayı.
Hocam virüslü gibi duruyor ama yine de ön yargılı davranmamak lazım, başka bir virüs programları tarafından da taratın ve emin olun virüs olup olmadığından.
Ne ön yargısı hocam? 44 Tane AV programı tespit etmiş hala önyargı diyorsun, basbaya virüs işte.
Her ne olursa olsun hileyle alakalıysa illa içinde bir şey vardır emin olun. Ben olsam kesinlikle indirmem. Eğer çok istiyorsan macro kullanabilirsin.
Hocam 44 Tane AV sağlayıcısı uyarı vermiş. Basbayağa virüs.
Kuzenim yanımda onun bilgisayarı 32 Bit olduğu için açamamış bir de sen dener misin dedi, denemeden önce konu açalım dedik.
O belki açamamış değil de yemiştir virüsü. Bilgisayarını taratsın MalwareBytes ile.

Buyurun hocam ne anlama geliyor? 100 de 100 virüsmü

Hocam 44 tane av sağlayıcısı uyarı vermiş. Basbayağa virüs.

O belki açamamış değil de yemiştir virüsü. Bilgisayarını taratsın Malwarebytes ile.

Hayır hayır 32 Bit çoğu dosyayı açmıyor büyük ihtimalle onu da açmıyordur. Hileyi indiren 1000 1200 kişi SS atmış çünkü oynarken vesaire. Cr de hile olan kişilerde chester kullandığını söylüyor hem virüs olup arkadan hileyi bize açması da olanak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam işi sağlama alsın tarasın bilgisayarını Malwarebytes ile. Ve bakın son kez diyorum kilitlensin artık konu, bu dosya virüs. Zararlı yazılım içeriyor.

Hocam işi sağlama alsın tarasın bilgisayarını Malwarebytes ile. Ve bakın son kez diyorum kilitlensin artık konu, bu dosya virüs. Zararlı yazılım içeriyor.

Sağ olasın hocam vallahi foruma atmadan açmayalım dedik teşekkürlerimi dilerim iyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…