Çözüldü Oyun Client'ı virüs mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ama Kaspersky yok ilginc. Sizce virüs olmama ihtimali var mı 3. part yazılım falan
Virüs bu hocam. Kaspersky veritabanın ne kadar kötü olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Açmayın, indirmeyin bu dosyayı.
Hocam virüslü gibi duruyor ama yine de ön yargılı davranmamak lazım, başka bir virüs programları tarafından da taratın ve emin olun virüs olup olmadığından.
Ne ön yargısı hocam? 44 Tane AV programı tespit etmiş hala önyargı diyorsun, basbaya virüs işte.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ama Kaspersky yok ilginc. Sizce virüs olmama ihtimali var mı 3. part yazılım falan
Hocam virüslü gibi duruyor ama yine de ön yargılı davranmamak lazım, başka bir virüs programları tarafından da taratın ve emin olun virüs olup olmadığından.

VirusTotal linki atar misin?

Hangi oyun Client'i bu? Basbaya virüs.

Minecraft için bir Client fakat indireni kullananı bol. Siz ne dersiniz ciddi ciddi virüs mü Kaspersky bile taramayı olumlu geçmiş. Acaba VirusTotal'e çok atıldığı için virüs deme olasılığı var mı?

Kaspersky tarafından tarattım fakat hiçbir sonuç çıkmadı şaşırdım açıkçası.

Virüs bu hocam. Kaspersky veritabanın ne kadar kötü olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Açmayın, indirmeyin bu dosyayı.
Ne ön yargısı hocam? 44 Tane AV programı tespit etmiş hala önyargı diyorsun, basbaya virüs işte.

Çözüm
Minecraft için bir Client fakat indireni kullananı bol. Siz ne dersiniz ciddi ciddi virüs mü Kaspersky bile taramayı olumlu geçmiş. Acaba VirusTotal'e çok atıldığı için virüs deme olasılığı var mı?

Kaspersky tarafından tarattım fakat hiçbir sonuç çıkmadı şaşırdım açıkçası

Kaspersky bu aralar garip. Çoğu virüsü görmüyor. Malwarebytes, ESET ve 41 ayrı av virüs bulmuş. Bence virüs bu.

Kaspersky tarafından tarattım fakat hiçbir sonuç çıkmadı şaşırdım açıkçası.
Virüs hocam bu, Kaspersky'a çok güveniyorsunuz o kadar güvenmeyin. Kötü veritabanı Kaspersky'ın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı