Çözüldü Steam Oyun çok yavaş iniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ryan Goslingk

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
nvidia 840m i5-4210 12gb ram 1tb hdd
Meslek
sürüyorum
Merhaba, Steam'den CS yüklemeye çalışıyorum amma oyun saniyede 70-80 KB'de iniyor yardım edebilir misiniz?

Speedtest sonucu:
Download:6:50
Upload: 6
Not: İndirme hızı sınırlı değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
hocam vodafone+wifi güçlendirici kullanıyorum amma en fazla bu kadar oluyor.Genişletmek için farklı bir internete geçmem lazım mı?
İsterseniz kablo ile deneyin. Ve yüklerken o bölümün sağ üstünde ayarlar işareti var. Orada bölge var oradanda yakın tarafı işaretleyin. Hatta indirme önbellek temizlemek belki işe yarayabilir ama önbellek indirmeyi sıfırlar mi bilmiyorum diğerleri beni doğrulayabilir. Ve diğerlerinin de dediği gibi bence en az 15-30 geçin bence.
hocam vodafone+wifi güçlendirici kullanıyorum amma en fazla bu kadar oluyor.Genişletmek için farklı bir internete geçmem lazım mı?
İsterseniz kablo ile deneyin. Ve yüklerken o bölümün sağ üstünde ayarlar işareti var. Orada bölge var oradanda yakın tarafı işaretleyin. Hatta indirme önbellek temizlemek belki işe yarayabilir ama önbellek indirmeyi sıfırlar mi bilmiyorum diğerleri beni doğrulayabilir. Ve diğerlerinin de dediği gibi bence en az 15-30 geçin bence.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı