Oyun Cüzdanım güvenilir mi?

Çok ucuz değil daha ucuz siteler var eğer kartınızın dolar euro ödemesi varsa yurt dışı sitelerinden alın. En azından Dishonored 2 130 TL değil 5$ örnek olarak aradaki farkı siz anlayın.
 
Ben FIFA 20 PS4 oyunu aldım şu an sorun yokta ilşallah ilerdede olmaz. Güvenilir şimdilik.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben FIFA 20 PS4 oyunu aldım şu an sorun yokta ilşallah ilerdede olmaz. Güvenilir şimdilik.

Merhaba, kendilerinden aldigim CoD MW oyunu kilitlendi. Sizde boyle bir durum soz konusu mu?
Hala oynayan varsa cok sansli sattiklari oyunlar 2. haftasinda kilitleniyor tatli dille tum musterilerine ayni yalani "halledeceğiz efendim" soyleyip kayiplara karisiyorlar. Tecrubeyle sabit illegal yolla sakiz bile alinmayacagini ogrenmis olduk. Su zor donemde ekonomik yonden alalim dedik ilk ve sondur. Alacak kisilerede tavsiyemiz olur.

Sistemlerinde yasadiklari sikintidan dolayi gecici bir sure hizmet veremediler. Sorunumu cozduler sag olsunlar. Yaklasik 2 aydir bir sorun yasamadigim gibi iletisimi daha iyi yere getirdiler. Oyunu yanlislikla silmeme ragmen yardimci olup tekrar gonderimini sagladilar. Rahatlikla tercih edebilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hem Dark Souls hem de The Last of Us Part II oyunlarını oyuncüzdanımdan aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. Gayet güvenilir bir site ve emin olmadığım konularda bana yardımcı oldular. Tavsiye ederim.
 
Vallahi buradaki yorumlara göre FIFA 21'i buradan çekeceğim gibi, sorun yaşayan insanların sorunlarını da çözüyorlarsa daha ne olsun, yalnız şunu anlamadım :

KURULUM HAKKINDA
Eposta ile size gönderilen yeni hesabı (eposta ve şifreyi) yine epostanıza gönderilen kurulum rehberimize göre konsolunuza ekledikten sonra oyunlarınızı indirebilirsiniz ve kendi kişisel hesabınızdan oyun keyfinizin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Burada nasıl kendi hesabımdan oyun oynayabiliyorum ?
 
90 Liraya RDR2, 130 Liraya da COD:MW satıyorlar. Bana biraz İstanbul Bilişim vakası olacakmış gibi geldi 🧐🧐
 

Yeni konular

Geri
Yukarı