Satıldı Oyun Direksiyonu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar.
Birkaç satış postum var zaten ama aradığım ürün için direkt böyle bir başlık açmak istedim.
G29/G923/THRUSTMASTER modellerinden, takasla satmayı düşünen arkadaşlarım ulaşabilir.
Elimdeki ürünler:
ASUS VG259QM 280 Hz IPS monitör.
VGN X68 linear back in the Game klavye.
9. nesil Xbox gamepad.
Altı üstü konuşularak anlaşılır.
+
Gardrops üzerinden 14.000 TL ye kadar alabilirim.
İletişim: 05449560332.
Discord: risai.

Son düzenleme:
Selamlar.
Birkaç satış postum var zaten ama aradığım ürün için direkt böyle bir başlık açmak istedim.
G29/G923/THRUSTMASTER modellerinden, takasla satmayı düşünen arkadaşlarım ulaşabilir.
Elimdeki ürünler:
ASUS VG259QM 280 Hz IPS monitör.
VGN X68 linear back in the Game klavye.
9. nesil Xbox gamepad.
Altı üstü konuşularak anlaşılır.
İletişim: 05449560332.
Discord: risai.
Moza R5 var bütçenize uygun mu?

Merhaba, Thrustmaster T300RS GT mevcut ancak vitesi yok. Garanti, fatura falan mevcut. Teklifiniz nedir? Benim önceliğim nakit, 17.750 TL düşünüyorum.

Merhaba, Thrustmaster T300RS GT mevcut ancak vitesi yok. Garanti, fatura falan mevcut. Teklifiniz nedir? Benim önceliğim nakit, 17.750 TL düşünüyorum.
Güzel fiyat hocam, pek pazarlık yapılamaz gibi lakin dediğim gibi ürünler bende hala. Çok öldürmeden satıp, eldeki duruma göre bir şeyler almak istiyorum. Ürünlerden ilginizi çeken yoksa ve tamamen nakit istiyorsanız şu anda girebileceğim pazarlık durumu mevcut değil. Sattığım zaman tekrar bu konuya etiketleyerek konuşabiliriz.

Güzel fiyat hocam, pek pazarlık yapılamaz gibi lakin dediğim gibi ürünler bende hala. Çok öldürmeden satıp, eldeki duruma göre bir şeyler almak istiyorum. Ürünlerden ilginizi çeken yoksa ve tamamen nakit istiyorsanız şu anda girebileceğim pazarlık durumu mevcut değil. Sattığım zaman tekrar bu konuya etiketleyerek konuşabiliriz.
DC'den istek gönderdim, muhtemelen benden daha önce satarsınız elinizdekileri, iletişimde kalmak için iyi olur.

DC'den istek gönderdim, muhtemelen benden daha önce satarsınız elinizdekileri, iletişimde kalmak için iyi olur.
İstek gelmemiş hocam, sonunda nokta (.) oluyor, risai. şeklinde. Şu an birkaç ürünü çıkardım elimden, başlıkta belirttiğim ürünler kaldı sadece. Nakit olarak 3-5 bir şeyler gelecek. Takas + nakit olsa ürününüz güzel düşünürdüm ama ilk yazan arkadaşa tekrar döneceğim. Duruma göre takas ederiz ya da ürünleri satınca tekrar size dönüş yaparım.
Konuşmuştum sizinle bu 3 ürün + 4 bin düşünürseniz yazabilirsiniz.
Hocam selamlar. Wp'da konuştuğumuza göre:
Ürünlerim: monitör 7k, klavye 3k, gamepad 2k şeklinde olmuş. Siz de 15k biçmişsiniz ürününüze. Üstüne 3k kalıyor, zam mı yaptınız yoksa hesap hatası mı? Duruma göre wpdan dönüş yapar mısınız tekrar konuşalım. Bir de nerede yaşıyordunuz sormamışım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı