Sistem topladım. CS2, Valorant, The Forest gibi oyunlarım var. Daha da indirebilirim ama oyun oyuncak ekip yok. Discord'dan bulabilir miyim? Yaş 19.
Sistem topladım. CS2, Valorant, The Forest gibi oyunlarım var. Daha da indirebilirim ama oyun oyuncak ekip yok. Discord'dan bulabilir miyim? Yaş 19.
the forest bf1 valorant mc oynuyorum dc: baskaldiramazsinSistem topladım. CS2, Valorant, The Forest gibi oyunlarım var. Daha da indirebilirim ama oyun oyuncak ekip yok. Discord'dan bulabilir miyim? Yaş 19.
oynamak istersen steamden veya discorddan ekleyebilirsin goodbyedpi bende çalışmıyor o yüzden discorda nadiren giriyorum discord: mozeeb steam id: 1052220921 valorant: mozeeb#OutlwSistem topladım. CS2, Valorant, The Forest gibi oyunlarım var. Daha da indirebilirim ama oyun oyuncak ekip yok. Discord'dan bulabilir miyim? Yaş 19.
Soyadını vermediğin sürece sıkıntı yok. Dünya üzerinde tek bir Tahsin'de yok.Reis Discord'dan bulmanı önermem bence öncelikle gerçek hayatta tanıdığın kişilere sor oynayan varsa onlarla oyna, eğer yoksa oyundan tanıştığın kişilerle oynamak daha iyi olacaktır discordan. Zaten birlikte oynamaya başladıkça Discord'dan konşursunuz. Ve son olarak uzun yıllar tanımadığınız kişilere genel bilgilerinizi bile vermenizi önermiyorum isminizi bilseler yeterli bence ne olur ne olmaz.
Soyadını vermediğin sürece sıkıntı yok. Dünya üzerinde tek bir Tahsin'de yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.