Diğerlerini kontrol edeceğim öncelik Razer Blackshark kulaklıkta iyi sanırım birkaç konuda daha gördüm. Eğer öyleyse kulaklığı netleştireyim mesela.HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.386,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com https://www.akakce.com/klavye/en-uc...sikli-kablolu-oyuncu-si-fiyati,966237106.html bütçenize uyuyorsa bunları alabilirsiniz.Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Diğerlerini kontrol edeceğim öncelik Razer BlackShark kulaklıkta iyi sanırım birkaç konuda daha gördüm. Eğer öyleyse kulaklığı netleştireyim mesela.
Mouse için de Razer önerilmiş ama ne dersiniz?
Link de atabilir misiniz hocam?Mouse ve klavye tercihinizi SteelSeries ya da Asus'tan yana kullanmanızı öneririm.
Alakası yok. Aynı marka seçmesi, arasında yapacağı tek optimizasyon Driver için 50 tane farklı uygulama indirmene gerek yok. RGB senkronizasyonu. Gerisi alakasız.Hocam ben pek model bilmiyorum ama youtubeden bir bilgisayar kanalı "tüm bileşenlerinizin aynı olmasına gayret edin daha iyi optimizasyon için" demişti. Bu ürünleri derken baktığı resimlerde MSİ, Razer çok önermişti.