Kulaklık hafif mi hocam? Bir de mouse aynı şekilde hafid mi?Tam bütçe nedir?
Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.190,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Önerilen o kulaklık 240 gram. Ağır denemez. Mouse da gayet hafif bir mouse 59 gram ile. Güzel ürünler önerilmiş. Mouse bununla değişilse daha iyi:Kulaklık hafif mi hocam? Bir de mouse aynı şekilde hafid mi?
Kulaklığı sevdim mouse konusunda titizim bu yüzden soracam kusura bakmayın. Mouseu kullandınız mı hocam hoşuma gitti hem kaba değil hem hafif ama vadeli kullanımda nasıl bilmiyorum.Önerilen o kulaklık 240 gram. Ağır denemez. Mouse da gayet hafif bir mouse 59 gram ile. Güzel ürünler önerilmiş. Mouse bununla değişilse daha iyi:
G-Wolves Skoll Mini SK-S Ultra Hafif Oyuncu Mouse - Beyaz
G-Wolves Skoll Mini SK-S Ultra Hafif Oyuncu Mouse ÜRÜN AÇIKLAMASI - Güncellenmiş Versiyon- 50 g' Süper Hafif- Paracord Kablo- Bal Peteği Tasarımı- PMW 3389 Sensör- Ergonomik şekil- Kailh Anahtarları ( 80 Milyon ) G-wolves Sköll Mini, ergonomik bir şekle sahip süper hafif fare olarak türünün...shop.connectgame.com.tr
G102'nin boyutlarıyla neredeyse aynı ve bir tık daha iyi Haste'den. Monitörü bilemiyorum ama bu önerilen ürünlerin dışına çıkılmamalı. Özellikle klavyenin. Yalnız bunları alırsak bütçede yaklaşık 2000TL'lik boşluk kalıyor. Kulaklık bununla değiştirilse daha iyi:
Beyerdynamic MMX 100 Gaming Headset - Gri
Beyerdynamic MMX 100 Gaming Headset - Gri Ürün Açıklaması MMX 100, bir denetleyiciye veya ses kartına bağlanan bir analog oyun kulaklığıdır. Stüdyo kalitesinde birinci sınıf ses söz konusu olduğunda, beyerdynamic sürücü sistemleri Meta Pick'tir. Bu aynı zamanda MMX 100'ün yüksek çözünürlüklü ses...shop.connectgame.com.tr
Kablosuz olsun derseniz:
Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011202-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011202-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011202-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz özelliklerini incele, 3.699,03...www.akakce.com
Kullanmadım. Almayı planlıyordum ama G-Wolves'un mouse'ları acayip şekilde zamlanmıştı. Teknik detaylardan anlıyorum ve araştırıyorum. Buna göre öneri yapıyorum. Mouse hafif olmasına rağmen malzeme kalitesi gayet iyi. Switch olarak Kailh GM8.0 kullanmışlar. 80m+ basım ömrü vaat eden bir switch. Uzun yıllar boyunca götürür. Click latency değeri de oldukça iyi. Diğer bileşenlerden de uzun vadede bozulmaya en yakın bileşen mouse tekerleği. Belki o sorun çıkartabilir 1-2 yıl sonra. Zaten mouse delikli bir mouse olduğundan oldukça kolay pislenir. Eğer görüntüye de takılan biriyseniz yılda bir temizlemek en iyisi. O sırada mouse tekerleğine de el atarsınız.Kulaklığı sevdim mouse konusunda titizim bu yüzden soracam kusura bakmayın. Mouseu kullandınız mı hocam hoşuma gitti hem kaba değil hem hafif ama vadeli kullanımda nasıl bilmiyorum.
Bu kadar hafif mi?
Razer Mamba kullandım hayatımda kullandığım en berbat mousedu. Öyle nefret ettim ki nefretimi unutmayayım diye çekmecede duruyor
Hatta askerlik arkadaşımda da vardı o da nefret etmiştiZamanın en efsane ve ses getiren mouse ların birinden nefret edecek kadar ne yaşadın acaba.
Böyle baya pahalı oldu klavye için tek kötü yorum gördüm 9 tuşu gitmiş adamın yinede genel olarak kaliteli deniliyor. Kulaklık ağır geldi bana kaliteli olsada ben steelseries arc5 kullandım tik olmuştu kafamı ağrıtmasından o yüzden kulaklıkta detaylı bakacam. Öneriler için teşekkür ederim mouse ve klavyeyi değerlendşrmeye aldım.
Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.639,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Cooler Master CK550 V2 Red Switch Kablolu RGB Türkçe Mekanik Oyuncu Klavye Gri - Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Cooler Master CK550 V2 Red Switch Kablolu RGB Türkçe Mekanik Oyuncu Klavye Gri - Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.286,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kulaklığı kendim kullanıyorum , hem hafif hemde hiç bir ağrı yapmıyor. Klavye bilek destekli dediğiniz için atacağım öneriler kısıtlı oldu ama bu veya ilk başta kendi attığınız klavyeyi de tercih edebilirsiniz. Bütçeyi 10 k ya kadar dediğiniz için bu şekilde yaptım, monitör 2k ama sisteminizde önemli bu durumda. Eğer sisteminiz 2k gücünde değilse 1080p monitör alıp çok daha ucuza getirebilirsiniz.Böyle baya pahalı oldu klavye için tek kötü yorum gördüm 9 tuşu gitmiş adamın yinede genel olarak kaliteli deniliyor. Kulaklık ağır geldi bana kaliteli olsada ben steelseries arc5 kullandım tik olmuştu kafamı ağrıtmasından o yüzden kulaklıkta detaylı bakacam. Öneriler için teşekkür ederim mouse ve klavyeyi değerlendşrmeye aldım.