Oyun ekipmanı önerisi

Arkadaşlar selamünaleyküm.

0'dan ekipman diziyorum biraz forum araştırmasından sonra bunlara karar verdim. Sizinde değerlendirme ve önerilerinizden sonra 10-15 gün içerisinde almayı düşünüyorum.

Monitör: Monster Aryond A27 V1.2 Monitör
Mouse: Logitech G102 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse + Oem Mousepad Fiyatları ve Özellikleri
Klavye: ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
Kulaklık: Kulaklık Fiyatları - Epey

İyi sosyaller.

Hocam diğerlerini bilmem ama kulaklık değişin çünkü ana kartta bakan bir kulaklık ben hiç beğenmedim daha iyisi bulunabilir.

Haste büyük bir fare. Skoll Mini boyut olarak G102'ye daha yakın, onu tercih edin mümkünse. Malzeme kalitesi olarak pek beğenilmiyordu sadece. Önerilen kulaklıklar hakkında çok bilgim yok. Viper Mini o fiyata alınmaz. CK550'nin anahtarları TTC üretimi, pek kaliteli değil. Monitör size kalmış, ayrı konu da açabilirsiniz.
Skoll mini’ı deneyecem. Monitörün incelemesini technopat yapmış baya detaylı amlatmıştı. Kalite olarak güzel fakat estetik olarak yetersiz emek var demişlerdi. Uzun süre kullan birinin tecrübesi olasa iyi olurdu. İlgin için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı