Çözüldü Oyun formattan önce external Drive'a atıp sonra geri koyulabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

mrramen

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Üni. Öğrencisi
Merhaba, bilgisayarıma format atacağım. Ancak bazı oyunları tekrar yüklemem çok uzun süreceği için onları External HDD'ye depolamak istiyorum. Steam'den iki oyun ve Origin'den bir oyunun dosyalarını External HDD'ye atarsam, format sonrası dosyaları geri attığımda oyunları geri yüklememe gerek kalır mı?

Çözüm
Merhaba, bilgisayarıma format atacağım. Ancak bazı oyunları tekrar yüklemem çok uzun süreceği için onları external HDD'ye depolamak istiyorum. Steam'den iki oyun ve Origin'den bir oyunun dosyalarını external HDD'ye atarsam, format sonrası dosyaları geri attığımda oyunları geri yüklememe gerek kalır mı?

Valorant'a aynısını yaptım normal bir şekilde açıldı.
Merhaba, bilgisayarıma format atacağım. Ancak bazı oyunları tekrar yüklemem çok uzun süreceği için onları external HDD'ye depolamak istiyorum. Steam'den iki oyun ve Origin'den bir oyunun dosyalarını external HDD'ye atarsam, format sonrası dosyaları geri attığımda oyunları geri yüklememe gerek kalır mı?

Valorant'a aynısını yaptım normal bir şekilde açıldı.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı