caulkercharles Hectopat Katılım 16 Nisan 2015 Mesajlar 274 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2015 #1 Arkadaşlar merhaba. Oyunlarda en düşük, en yüksek ve ortalama FPS'i gösteren bildiğiniz bir program var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2015
Arkadaşlar merhaba. Oyunlarda en düşük, en yüksek ve ortalama FPS'i gösteren bildiğiniz bir program var mı ?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ekim 2015 #2 MSI AfterBurner'ı tek geçerim.
caulkercharles Hectopat Katılım 16 Nisan 2015 Mesajlar 274 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2015 #3 JaroxJamaica dedi: MSI AfterBurner'ı tek geçerim. Genişletmek için tıkla... Zaten MSI Afterburner kullanıyorum. Benim istediğim en düşük,ortalama ve en yüksek FPS'i gösteren bir program var. Grafik olarak gösteriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2015
JaroxJamaica dedi: MSI AfterBurner'ı tek geçerim. Genişletmek için tıkla... Zaten MSI Afterburner kullanıyorum. Benim istediğim en düşük,ortalama ve en yüksek FPS'i gösteren bir program var. Grafik olarak gösteriyor.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 16 Kasım 2015 #4 Afterburner rehberi için: MSI Afterburner OSD Gösterge Rehberi - Technopat caulkercharles dedi: Zaten MSI Afterburner kullanıyorum. Benim istediğim en düşük,ortalama ve en yüksek FPS'i gösteren bir program var. Grafik olarak gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bunu Afterburner ile yapabilirsiniz. Grafik olarak gösterme kısmını programdan ziyade kullanıcılar kendileri yapıyor.
Afterburner rehberi için: MSI Afterburner OSD Gösterge Rehberi - Technopat caulkercharles dedi: Zaten MSI Afterburner kullanıyorum. Benim istediğim en düşük,ortalama ve en yüksek FPS'i gösteren bir program var. Grafik olarak gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bunu Afterburner ile yapabilirsiniz. Grafik olarak gösterme kısmını programdan ziyade kullanıcılar kendileri yapıyor.