Çözüldü Oyun gamepadi görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar linkte gördüğünüz dongle ve kablosuz gamepadi aldım. Önce dongle ı takıp driverını kurdum ardından gamepadi bağlayıp driverını kurdum. Fakat FH5'e girdiğim zaman gamepad çalışmıyor. Resimde de görüldüğü gibi gamepad PC de gözüküyor. Ayrıca bu gamepad X ınput desteğine sahip. Sorun ne olabilir?

Ekran Görüntüsü (46).png

Çözüm
Bende DualShock 4 var ama ne yazık ki bende bu programı kullanıyorum.

Hocam problem ondan kaynaklı değilmiş. Gamepad PC'ye sadece kablo ile bağlandığında Xinput çalışıyormuş. Ürünün sitesinde de yazıyormuşta işte... Kalbo ile kullanmaya başladığım gibi sorunum çözüldü. Artık iade edeceğim çünkü ben kablosuz kullanmak istiyorum.
FH5 de araba yavaş yavaş hızlanmak yerine direk klavyedeki gibi hemen hızlanıyor.

Bu şekilde gamepad ile oynamanın bir anlamı kalmıyor bence. Ben olsam iade ederdim büyük ihtimalle. 450TL bandında AliExpress üzerinden GameSir T4 Pro modeli daha mantıklı. Şahsen GameSir G4 Pro kullanıyorum 1 yıldır ve çok memnunum. 50TL falanda gümrük vergisi gelse bence daha mantıklı bir seçim olur. Hem Bluetooth Dongle'ı hem Gamepad'i iade edip GameSir T4 Pro modeline bakabilirsiniz. Tabii son karar sizin elbette.

Bende DualShock 4 var ama ne yazık ki bende bu programı kullanıyorum.

Hocam problem ondan kaynaklı değilmiş. Gamepad PC'ye sadece kablo ile bağlandığında Xinput çalışıyormuş. Ürünün sitesinde de yazıyormuşta işte... Kalbo ile kullanmaya başladığım gibi sorunum çözüldü. Artık iade edeceğim çünkü ben kablosuz kullanmak istiyorum.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı