Oyun geliştirme için AMD ekran kartı nasıldır?

6600'ün rakibi 3050 değil 2060'tır. Çarpıtma yapmayın.

Sen bilirsin. Ben orada aynı fiyatlar diye dedim ama yine 3050 daha pahalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video 11 ay önce şimdiki Driver'lar ile çok daha fazla FPS alıyorsun. +2060'ın daha pahalı, güncellenmemiş ve 1. nesil Ray Tracing'i olduğunu unutmayalım.

AMD fanboy :D 5 dakikada çöken dandik bir ekran kartını yüceltiyor.

Kendim deneyimledim hiç hata yaşamadım diyorum yazdığına bak. Mağaradan NVIDIA kral yazacak şimdi.

Sen bilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
video 11 ay önce şimdiki Driver'lar ile çok daha fazla FPS alıyorsun. +2060'ın daha pahalı, güncellenmemiş ve 1. nesil Ray Tracing'i olduğunu unutmayalım.

1. nesil Ray tracing değil o, DLSS 1.0 ikisi apayrı şeyler bu 1, ikincisi doğrudan 3050 ve 2060 karşılaştırmalarına bakarsanız farkı anlarsınız.

Valla bende Rx 6700 var hiç çökme yaşamadım, wattman hatası da görmedim. Blender, unreal engine, unity hepsini yükleyip oyun da geliştirmeye çalıştım. Hiç bir sıkıntısını görmedim. Hem ucuza aldım hem de çok performanslı. Teknoloji şans işi, para sıkıntısı yoksa Nvidia alınabilir ama AMD beni yarı yolda bırakmadığı için de AMD'yi kötülemeyeceğim.

Sen bilirsin. Ben orada aynı fiyatlar diye dedim ama yine 3050 daha pahalı.

Video 11 ay önce şimdiki Driver'lar ile çok daha fazla FPS alıyorsun. +2060'ın daha pahalı, güncellenmemiş ve 1. nesil Ray Tracing'i olduğunu unutmayalım.

Kendim deneyimledim hiç hata yaşamadım diyorum yazdığına bak. Mağaradan NVIDIA kral yazacak şimdi.

Fanboycuk Öncellikle Nvida'nın RTX 3050'yi çıkarma sebebi cüzdan yakmayacak şekilde güncel bir ekran kartı çıkarması (Aynı RTX 4060 gibi) eğer bunun farkında değilsen zaten sana ne laf anlatsam boş. Herneyse senin büyük ihtimalle tek bildiğin şey kasanın açma düğmesine tıklayıp oyun oynamak. Artık bu AMD NVDIA mücadelesi fps yerine teknoloji devraldı ama RX 6600 gibi bir ekran kartı kullandığın için bunu pek fark etmiceksin sanada kızmamak lazım .

Fanboycuk öncellikle NVIDIA'nın RTX 3050'yi çıkarma sebebi cüzdan yakmayacak şekilde güncel bir ekran kartı çıkarması (aynı RTX 4060 gibi) eğer bunun farkında değilsen zaten sana ne laf anlatsam boş. Her neyse senin büyük ihtimalle tek bildiğin şey kasanın açma düğmesine tıklayıp oyun oynamak. Artık bu AMD NVIDIA mücadelesi FPS yerine teknoloji devraldı ama RX 6600 gibi bir ekran kartı kullandığın için bunu pek fark etmeyeceksin sanada kızmamak lazım.

Hocam adam fiyat/performans yapıyor fiyat önemliyse zaten AMD daha iyi oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı