Arkadaşlar Yeğenim oyun hastası. Doğum günü var ve ne alsam bilemedim. Her şeyi var mouse kulaklık klavye falan. 200-400 arası ne alabilirim? Doğum günü için.
Dışarıya yönelmesini sağlayacak şeyler alsan daha iyi olacak. 14 yaşında bir çocuğun sürekli masa başında durması sağlık açısından da gelişimi içinde zararlı. Drone, RC Araçlar gibi dışarda vakit geçirebileceği şeyler almalısın bana kalırsa.
Aynen sağol oyun almak istemiyorum. Çünkü bayabi fazla oyunu var. Elektronik bir şey almak istiyorum. Akıllı Saat gibi yada kablosuz kulaklık müzik dinlemek için Star-Wars hastası.
Arkadaşlar Yeğenim oyun hastası. Doğum günü var ve ne alsam bilemedim. Her şeyi var mouse kulaklık klavye falan. 200-400 arası ne alabilirim? Doğum günü için.
Honor Band 5 Su Geçirmez AMOLED Ekran Akıllı Bileklik Saat en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Xiaomi Airdots Pro Bluetooth Spor Kablosuz Kulaklık - IPX4 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!