Steam Oyun hediyesi dolandırıcılığı

Felixderler diye bir hesap. Allah'in belası. Hastanedeyim kardeşim istiyor diye aldım. Bunu da mevzuyu dramatize etmek için söylemiyorum. Gerçekten çok sinirlendim.

Yok hayır. Maalesef.
nekadar verdin hangi oyundu hocam ?

Böyle bi yazı.

nekadar verdin hangi oyundu hocam ?
Wwe 2k23 1000 lira verdim 1450ydi indirimdeyken.

Büyük ihtimalle ödemeyi ben yapmadım veya izinsiz/habersiz çekim oldu diyerek iptal ettirdi. CC olacağını sanmıyorum, olsa ban yerdi hesap.

Hediyenin hediyeyi alan kişinin onayı olmadan iade edilemeyeceğini buradan öğrenip de satın almıştım. Büyük dolandirildim ya.

Dosya Ekleri

• 20230502_014913.jpg
    387,6 KB · Görüntüleme: 178
Böyle bir yazı.

WWE 2K23 1000 lira verdim 1450YDI indirimdeyken.

Keşke bu kadar pahalı bir oyunu hediye yöntemi ile değil de key olarak alsaydınız hocam ya :/
Büyük ihtimal arkadaşların dediği gibi ben yapmadım diyerek parasını geri aldı malum şahıs.

Böyle bi yazı.

Wwe 2k23 1000 lira verdim 1450ydi indirimdeyken.

Hediyenin hediyeyi alan kişinin onayı olmadan iade edilemeyeceğini buradan öğrenip de satın almıştım. Büyük dolandirildim ya.
O çok farklı hocam ya. O direkt iadeye giriyor ama bu arkadaşın yaptığı dümdüz dolandırıcılık. Maalesef yapacak bir şeyin de yok, epey bi zarara sokmuş seni.

Eğer parayı elden vermediyseniz siz de habersiz çekim gibi bir şey (varsa) yapın belki paranızı alabilirsiniz.

hocam nereden satın aldınız oyunu platformmu yoksa eft filanmı ?

O çok farklı hocam ya. O direkt iadeye giriyor ama bu arkadaşın yaptığı dümdüz dolandırıcılık. Maalesef yapacak bir şeyin de yok, epey bir zarara sokmuş seni.

Bunu gördüm de yaptım hocam. Aynı şey değil mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230502_015233_Chrome.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 166
Geçmiş olsun hocam.Allah sağlık versin kardeşinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…