Oyun hesabı satan kişiler hesapları nereden alıyor?

Thearlk146

Hectopat
Katılım
8 Aralık 2020
Mesajlar
603
Makaleler
1
Çözümler
2
İyi günler. GameSatış - İtemsatış gibi sitelerde 15-20 TL'ye 5 ile 200 skin hesap satışı yapanlar var. Acaba bunlar bu hesapları nereden alıyorlar? Hesapların çalıntı olduğunu ve tanesini yakşalık 5-6 TL'ye aldıklarını biliyorum fakat bayağıdır canım skinli silahlarla oyun oynamak istiyor istiyor ve bir skine 200 TL verecek param yok. En azından 3-4 gün kullanır hevesimi alır geçer giderim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdi de teşekkürler.
 
Sanki teşkilat gibiler bende sizin gibi merak edip almıştım hesaplar hala duruyor sıkıntı çıkmadı ve nasıl hesap bulduklarını sordum hepsi 100tl para istiyor. Hırsız olmak bile para ile oluyor.
 
İyi günler. GameSatış - itemsatış gibi sitelerde 15-20 TL'ye 5 ile 200 skin hesap satışı yapanlar var. Acaba bunlar bu hesapları nereden alıyorlar? Hesapların çalıntı olduğunu ve tanesini yakşalık 5-6 TL'ye aldıklarını biliyorum fakat bayağıdır canım skinli silahlarla oyun oynamak istiyor istiyor ve bir skine 200 TL verecek param yok. En azından 3-4 gün kullanır hevesimi alır geçer giderim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdi de teşekkürler.

Çalıyorlar. Bizim CS 1.6 sunucusunda 2-3 abi arada Zula vs hesabı çalıp satıyordu. Öyle öyle harçlıklarını çıkardılar.
 
Çalıyorlar tabii ki, sizde biliyormuşsunuz. Ellerinde e-posta ve şifrelerin olduğu bir liste oluyor. Kullandıkları program o listedeki bilgileri sürekli deniyor işte sanırım siz Valorant'tan bahsediyorsunuz, o listedeki bütün bilgileri deniyor, eğer o bilgiler ile Valorant'a kayıt olmuşsa sizi bilgilendiriyor. Hatta hesaba girmeden hangi skinleri olduğunu bile öğrenebiliyorlar. O yüzden rastgele olayı da dolandırıcılık. O bahsettiğim liste de mesela üye olman gereken bir sitenin hacklenmesi ile ortaya çıkıyor.
 

Geri
Yukarı