Oyun hesabı silinirse bir sorun olur mu?

Hanlar hanı

Picopat
Daha fazla  
Çok saçma gelecektir belki bu soru ama "glyph" adında bir oyun firması vardı. Wolfteam gibi oyunları barındıran içerisinde. Ben o hesabı sildim, tüm bilgilerim kalıcı olarak silinir mi? Ayrıca herhangi bir ceza alır mıyım? Kulağa çok saçma geliyor belki ama ben böyle şeylere çok takıntılıyım. Ayrıca hesabı silerken sadece oyun içi ekipmanlarınız ve satın aldıklarınız silinir diyordu. Yani büyük ihtimalle sorun olmaz ama ben yine de içim rahat olsun istiyorum. Hesabı silerken verdiği uyarı:"glif hesabımı nasıl silerim?
Glyph'i (ve glyph tarafından sağlanan oyunları) artık kullanmak istemediğinize karar verdiyseniz ve glyph hesabınızı ve ilişkili tüm kişisel verilerinizi silmek istiyorsanız; silme işlemini kendiniz başlatabilirsiniz. Silme işleminin bir parçası olarak, yetkili hesap sahibi olduğunuzu doğrulamanız gerekecektir.

Glyph hesabınızı kalıcı olarak silerken - oynadığınız tüm glyph oyunlarında kaydedilen tüm oyun ilerlemeleri; karakterler, öğeler, sanal para birimleri, Premium özellikler ve hesabınızda kayıtlı diğer tüm veriler dahil olmak üzere kaybolacak ve kişisel verileriniz kaldırılacaktır. Geri ödemeler hariçtir.

Lütfen bu işlemin geri döndürülemez olduğunu unutmayın. Tamamlandığında, verilerinizi geri yükleyemeyeceğiz."

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı