Oyun hesabımı satmak istiyorum, nasıl yapabilirim?

Arkadaşlar daha önce hiç alım satım yatmadım.
Bu işler nasıl dönüyor dolandırılma ihtimali var mı satışta?

Yani önce tanıdığın insanlara sor alacaklar mı diye yabancı biri ne sana güvenir ne de son ona güvenirsin. Çünkü parayı atınca hesabı atmayacağın ne malum? Ya da aynı şekilde onun?
 
Arkadaşlar biraz araştırma yaptım da aracı siteler TC Kimlik No'sunu bile istiyormuş
TC NO istemeyen site varmı?
TC Kimlik NO Olmayan site bilmiyorum ancak o sitenin internetteki yorumlarına bakarak anlayabilirsin o sitenin nasıl birşey olduğunu. aslında TC Kimlik numarası biraz da olsa Güven Faktörünü arttırmakta.
 
Aracıya güvenmen falan gerekmiyor İtemci veya GamerMark sitesinde aracı zaten site. Bin defa alış satış yaptım hiç bir sorun yaşamadım. Bence 4 5 lira gibi komisyonları kessin fakat işinizi riske atmayın.
haklısın adama direk hesabı vermektense aracı kullanmak daha risksiz olacaktır. :)
 
Benim de aklıma en baştan beri bu takılıyor zaten.
Sen dolandırılmak istiyorsun anladım ben seni. Yazdığım 1 tane yorumu okumamışsın yada kendin dolandırıcısın T.C'ni vermek istemiyorsun. TC istemelerinin sebebi şu. Örnek LoL hesabı satın aldın daha sonra alıcı LoL desteği ile iletişim kurdu ve hesabı geri aldı hesabın sahibi olduğunu doğrulayarak. Hiç bir email şifre tarzı şeye gerek olmadan alınabiliyor. Bu durumda sen mağdursun. Gidip elden satın alsaydın paran ve emeğin çöp olmuştu. Bu durumda örnek GamerMarkt devreye giriyor. T.C numarası ile satıcıyı dava ediyor (sizi karıştırmadan) ve çoğu kişi bu davadan korktuğu için hesabı geri teslim ediyor. Sorduğumda aynen bunu anlattılar.
 

Geri
Yukarı