Steam Oyun iadesi uzun sürüyor

RAZI

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2,99 dolara Devour satın aldım fakat iade etmek istiyorum ve Devour'un yanında 1 oyun daha iade ettiğimde 1 oyun çok hızlı bir şekilde iade edildi. Fakat Devour 3 gün oldu, iade edilmiyor. Sadece 1 saat oynadım ve 2 başarım açtım ama bakmıyorlar Devour'a. Sizce ne zaman bakarlar, iade ederler?

Arkadaşlar 2,99 dolara Devour satın aldım fakat iade etmek istiyorum ve Devour'un yanında 1 oyun daha iade ettiğimde 1 oyun çok hızlı bir şekilde iade edildi. Fakat Devour 3 gün oldu, iade edilmiyor. Sadece 1 saat oynadım ve 2 başarım açtım ama bakmıyorlar Devour'a. Sizce ne zaman bakarlar, iade ederler?
Cüzdana mı karta mı iade ettiniz? Karta iade ettiyseniz bankaya göre farklılık gösterir.

Son düzenleme:
Nasıl hemen geliyor destek iadeleri kabul ettikten sonra para 24 saat beklemede kalması lazım herkeste böyle 😀

Tamam işte direkt beklemeye geldi diyorum Devour beklemeyede gelmiyor ne cevap veriyorlar ne de başka bir şey yapıyolar.

Nasıl hemen geliyor destek iadeleri kabul ettikten sonra para 24 saat beklemede kalması lazım herkeste böyle 😀
İade edildi yani ama devour edilmiyor yani bakmıyorlar.

Sonunda 3 gün oldu iade edildi 😆

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı