Oyun İçerisinde Pc Takılma Sorunu

KARTAL

Megapat
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar,

Hemen sorunu yazayım bilgisayarda league of legends oynarken nadir olarak herzaman değil, ekran kararıyor ses takılarak gelmeye başlıyor hiçbir şey yapamıyorum ekran kartı fanı %100 dönmeye başlayıp ekran kapanıyor ekran kartı fanı %100 çalışıyor reset atıncada fan devri düzelmiyor ekranada görüntü gelmiyor 1 uzun 2 kısa bip sesi geliyor(ekran kartı arızası) bilgisayarı kapatıp açmadanda düzelmiyor işlemcide ve ekran kartında overclock yok, sorun sizce nedir?

2 saat Battlefield 4 oynuyorum hiçbir şey olmuyor furmark, occt ile ekran kartına yüklendim ekran kartı sıcaklığı 66 C üstüne çıkmıyor. Ne yapmalıyım önerisi olan var mı oyunda mı bir problem var yoksa bilgisayarda mı ?

xwl75hu.jpg

• MSI 970A-G45 |
  • AMD FX™-6100 Six-Core Processor
  • |8gb G.Skill 1600Mhz Ripjaws
  • |PowerColor 2GB HD 7850 Pcs+
  • | Sandisk Ultra Plus 128Gb SSD
  • | SEAGATE 3,5" 2x 1TB Barracuda Sata 3.0 32MB
  • HighPower 750W Element ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu silip yükler misin? Birde oyunu ''C'' Windows klasörü içine at. Sabit diskin arıyor, arıyor bulmakta zorluk çekiyor olabilir.
Genel anlamda ısınma sorunu gibi görünüyor ama diğer oyunlardan kafam karıştı. Dediklerimi yapar mısın?

Oyunu silip yükler misin? Birde oyunu ''C'' Windows klasörü içine at. Sabit diskin arıyor ve bulmakta zorluk çekiyor olabilir.
Genel anlamda ısınma sorunu gibi görünüyor ama diğer oyunlardan kafam karıştı. Dediklerimi yapar mısın?

Maksimum yükte 66 derece ekran kartları için sıcaklık değildir. Ekran kartları maksimum 100 dereceye kadar dayanabilirler. KARTAL arkadaşım, yukarıda yazdıklarımı dener misin?

Evet arkdaşlar sağolun oyunun klasörü zaten C'de yeniden yükleyip sonucu yazacağım her zaman olan bir sorun değil o oyunu oynasam bile herzaman olmuyor o yüzden çabuk cevap veremiyorum. Dediklerinizi deneyip tekrar döneceğim.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar oyunu tekrar kurdum bir süre oynadım yine aynı hatayı verdi. İşletim sistemim windows 8.1

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar şuan bilgisayarı yeniden başlatırken ekranda çizgiler çıktı yine açılışta 1 uzun 2 kısa bip sesi çıktı, ekrana görüntü geldi normal biçimde açıldı ekran kartı driverini kaldırıp tekrar kuruyorum.

- - - Güncellendi - - -

2 Gündür sorun yaşamadım arkadaşlar 1-2 gün daha test edicem sorun büyük ihtimal kuzey köprüsünün çok ısınmasından kaynaklanıyor oraya fan taktım önümüzdeki günlerde kesin belli olur tekrar gelişmeleri yazacağım. :ajan:

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı