Bana aile ve kimlik onayi istemeyen oyun içi alışveriş için kullanabileceğim bir kart lazım, yani 18 yas altı birinin oyunda alışveriş yapmasına izin veren bir kart gerek ne önerirsiniz? İlk imza kartı falan var ama onlar veli ile gidilip alınıyor ben marketten kendim alıp direkt kullanabileceğim onay istemeyen bir kart istiyorum. Bildiğiniz var mı?
MoneyPay önerim. Kart almaniza da gerek yok, Migros'tan para yukleyebiliyorsun, kart da alabiliyorsun ama uygulamadan sanal kart açıp oyun içi alışverişini yapabilirsin. Veli onayı falan yok 13 ve üstü herkes kullanabilir.
MoneyPay önerim. Kart almaniza da gerek yok, Migros'tan para yukleyebiliyorsun, kart da alabiliyorsun ama uygulamadan sanal kart açıp oyun içi alışverişini yapabilirsin. Veli onayı falan yok 13 ve üstü herkes kullanabilir.
Son bir şey soracağım mesela ben internetten hesap sattıs sitesine hesabımı koysam orada da kullanabilir miyim bu kartı yani internet üzerinden hem alışveriş hem de satış için.
MoneyPay önerim. Kart almaniza da gerek yok, Migros'tan para yukleyebiliyorsun, kart da alabiliyorsun ama uygulamadan sanal kart açıp oyun içi alışverişini yapabilirsin. Veli onayı falan yok 13 ve üstü herkes kulkullanabilir