Oyun içi alışveriş yapılabilecek kart önerisi

bilall.ktr

Zeptopat
Daha fazla  
Bana aile ve kimlik onayi istemeyen oyun içi alışveriş için kullanabileceğim bir kart lazım, yani 18 yas altı birinin oyunda alışveriş yapmasına izin veren bir kart gerek ne önerirsiniz? İlk imza kartı falan var ama onlar veli ile gidilip alınıyor ben marketten kendim alıp direkt kullanabileceğim onay istemeyen bir kart istiyorum. Bildiğiniz var mı?

Eskiden D&R gibi yerlerde Paycell'in gamer kartı satılıyordu eğer varsa o olabilir yoksa A101'in hadi kartı ama Steam'de sorun yaşatabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
MoneyPay önerim. Kart almaniza da gerek yok, Migros'tan para yukleyebiliyorsun, kart da alabiliyorsun ama uygulamadan sanal kart açıp oyun içi alışverişini yapabilirsin. Veli onayı falan yok 13 ve üstü herkes kullanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden D&R gibi yerlerde Paycell'in gamer kartı satılıyordu eğer varsa o olabilir yoksa A101'in hadi kartı ama Steam'de sorun yaşatabiliyor.

A101e gidip direk karttı alıp internet üzerinden oyun alımı yapabiliyor muyum Steam dışındaki yerlerden?

MoneyPay önerim. Kart almaniza da gerek yok, Migros'tan para yukleyebiliyorsun, kart da alabiliyorsun ama uygulamadan sanal kart açıp oyun içi alışverişini yapabilirsin. Veli onayı falan yok 13 ve üstü herkes kullanabilir.

Play Store'da money pay yazınca çıkan tami uygulamasi çıkıyor o değil mi ve kartı çıkarsam nerelerden para yatirabilirim?

Düzenleme: Uygulamayı buldum doğum tarihi soruyor. 16 yaş yapmam sorun mu olur?

A101e gidip direk karttı alıp internet üzerinden oyun alımı yapabiliom mu Steam dışındaki yerlerden.

Play Store da money pay yazınca çıkan tami uygulamasi çıkıyor o değil mi ve kartı çıkarsam nerelerden para yatirabilirim.

Düzenleme: Uygulamayı buldum doğum tarihi soruyor 16 yaş yapmam sorun mu olur?

Hayır. Uygulamanın adı money'mis.
Linki de şu:Link

Hayır. Uygulamanın adı money'mis.
Linki de şu:Link

Teşekkür ederim kart çıkardim diyelim sadece Migros'dan mi para yatira biliyoruz.

Son bir şey soracağım mesela ben internetten hesap sattıs sitesine hesabımı koysam orada da kullanabilir miyim bu kartı yani internet üzerinden hem alışveriş hem de satış için.

Hadi ile mesela hesap satisine hesabımı koysam orada da kullanabilir miyim?

Birine para göndere bileceğim kart biliyor musunuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı