Çözüldü Oyun içi banlı numara diğer hesaba eklenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AexZeM

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı 1: NVIDIA GeForce GTX 1650
Ekran Kartı 2: Intel(R) UHD Graphics
İşlemci: Intel® Core™ i5-10200H
Ram: 16GB (8+8)
Depolama: 750GB (250+500)
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar benim CS:GO üzerinden oyun-içi perma banım var. Üstünden bir yıl geçti. İyicene sıkıldım çoğu oyundan ve kendime yeni bir hesap açtım ama numaralı koruma olmayınca güvende hissetmiyorum. Numara olarak da ana hesaptaki numaramı geçirebilirim ama açtığım anda 500 TL yatırdığım hesabımın gitmesini istemem. O yüzden bu hesabın oyun-içi alma ihtimali var mı?

Çözüm
Hayır. Telefon numarasını sonradan başka bir Steam hesabına ekleyince sorun olmuyor. Sadece yasaklama anında aynı telefon numarasını paylaşan Steam hesaplarına yasaklama uygulanır.

vac yasaklamasi telefon numarami ne yonde etkiler.png

@abugat Neyi deneyeyim dostum, 4 sene olmuş yasaklamanın üzerinden geçen süre. Sonradan telefon numaramı eklediğim hesaplarımda Güven faktörümün düştüğü dönemler de oldu, lobideki arkadaşların uyarılarından anladım. Önceden yasaklama alan hesapta kullandığım telefon numarası yüzünden değil, benim hatalarımdan kaynaklıydı. Ama hiçbir sorun yaşamadım, ban falan da yemedim.

Benim kendi yaşadığım deneyimler bunlar. Senin dediğine göre Valve bize ters köşe yapıyor, kendi bilgilendirme makalelerinde dediklerine uymayıp oyuncuları banlıyor. Böyle bir şey mümkün olabilir mi sence? Kullandığın telefon numarası başka Steam hesabında da varmış ve o hesap hile kullanmış, ondan banlanmışsındır. Aksi mümkün değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı