Çözüldü Oyun için 1 ms 75 HZ monitör alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Kullanıcının sistemi GTX 750Ti, Q9650 olduktan sonra 144Hz almasının ne mantığı var? Verdiğim sistem örnek bu arada konu sahibinin sistemi değil.

İleriye dönüklük açısından. Artık alınmaz 🤠

75 Hz monitoru satsan bile kimse almaz. Ama 144 Hz monitoru satmak daha kolay mesela.

Suan en alt limit 144 Hz monitörler artık.
İleriye dönüklük açısından. Artık alınmaz 🤠

75 Hz monitoru satsan bile kimse almaz. Ama 144 Hz monitoru satmak daha kolay mesela.

Suan en alt limit 144 Hz monitörler artık.
75 Hz monitörü 800 TL'den alsan 500'e belki 400 TL gibi fiyatlara bırakırsın. Bu fiyatlara monitör çok rahat satılır. Bütçesi kısıtlı olan birisi için 75Hz 400 TL'ye bedava. 144 Hz ileriye dönüklük açısından tabii alınır.

Yorumları okudum ve karar verdim. Sabredip 144 Hz bir monitör alıcam. Aklımdaki markalar Asus ve Viewsonic.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu da izleyebilirsin 🤠

Senin için buldum.

Bu konuda sistemin önemli Ryzen 5 3600 , Rtx 2070 gibi bir sistemim olacak demişsin bu yüzden 144Hz mantıklı olur. Ben Ryzen 5 1600 , Gtx 1080 ile 75Hz kullanıyorum. Memnunum ama tabiki 144Hz daha akıcı, güzel , keyifli bir görüntü veriyor. Çok oyun oynayan birisi olarak söylüyorum oyunculuğunu yani iyi oynamanı falan neredeyse hiç etkilemeyecek onu da ileteyim markaların yok daha iyi oynarsınız gibi reklamlarına çok kanma.

Ayrıca şunu da söyliyeyim , fiyatlarını bilmiyorum ama alabiliyorsan NVİDİA'nın FreeSync diye satılıp , G-Sync ' i sorunsuz çalıştırdığını söylediği monitörlerden al. (Ufak bir araştırma ile listeyi kolaylıkla bulursun.) Technopat youtube kanalından nasıl aktifleştirileceğini falan öğrenirsin daha da iyi bir deneyim sağlar sana, G-Sync olarak satılan monitörler pahalı oluyor baya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı