Oyun oynayacağım sadece anakarta uyumlu mu bilmiyorum seçtiğim HDD kötüyse önerebilir misiniz?
Kronik sorunlu model. WD Blue güzeldir. Toshiba P300 bakabilirsiniz. Onun dışında WD Black 3.5 HDD'ler de iyidir. Ancak daha hızlı bir deneyim olsun istiyorsanız SATA SSD'lere bakabilirsiniz. M.2 yuvanız boşsa M.2 daha iyi olacaktır.HDD iyi ama istersen Seagate Barracuda bakabikirsin anakartla uyumlu.
Oyun oynayacağım sadece anakarta uyumlu mu bilmiyorum seçtiğim HDD kötüyse önerebilir misiniz?
Kronik sorunlu model. WD blue güzeldir. Toshiba P300 bakabilirsiniz. Onun dışında WD Black 3.5 HDD'ler de iyidir. Ancak daha hızlı bir deneyim olsun istiyorsanız SATA SSD'lere bakabilirsiniz. M.2 yuvanız boşsa M.2 daha iyi olacaktır.
Barracuda mı sorunlu dediniz anlamadım ben uzun süre kullanmıştım ondan önerdim kronik sorunu varsa bilmiyorum.
Kronik sorunlu model. WD blue güzeldir. Toshiba P300 bakabilirsiniz. Onun dışında WD Black 3.5 HDD'ler de iyidir. Ancak daha hızlı bir deneyim olsun istiyorsanız SATA SSD'lere bakabilirsiniz. M.2 yuvanız boşsa M.2 daha iyi olacaktır.
İlk attığınız model işinizi görür.Konu 'Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı?'
Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı?
Ucuza başka bir HDD var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.