Kullanım amacı sadece oyun kurmak ve oyun üzerine olacak bana bu söylediğim parametre dahilinde 2 TB SSD önerebilir misiniz arkadaşlar? İyi sosyaller. İyi bir şey olsun ben bu işlerden hiç anlamam çünkü vereceğim para boşa gider diye korkuyorum o yüzden buraya yazmak akıl danışmak istedim foruma. M.2 falan deniyor mesela o nedir hiç bilmiyorum. Bana bir yol gösterin. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Hangi seçeneğin doğru olmadığını bilmiyorsan bazı sorularla başlamak gerekir. Bizim mantıklı öneri sunmamız da buna bağlı.
1- Masaüstü/Laptop hangi cihaza takılacak
2- Laptop tam modeli veya masaüstü ise anakartın modeli
3- Mevcut SSD model(ler)i nedir? Bilmiyorsan Crystal Disk Info veya Hard Disk Sentinel ile öğrenebiliriz. Laptop aldıysan ve hiç disk değiştirmediysen bu soruyu atlayabilirsin.
Hangi seçeneğin doğru olmadığını bilmiyorsan bazı sorularla başlamak gerekir. Bizim mantıklı öneri sunmamız da buna bağlı.
1- Masaüstü/Laptop hangi cihaza takılacak
2- Laptop tam modeli veya masaüstü ise anakartın modeli
3- Mevcut SSD model(ler)i nedir? Bilmiyorsan Crystal Disk Info veya Hard Disk Sentinel ile öğrenebiliriz. Laptop aldıysan ve hiç disk değiştirmediysen bu soruyu atlayabilirsin.
1- Masaüstü/Laptop hangi cihaza takılacak.
2- laptop tam modeli veya masaüstü ise anakartın modeli.
3- mevcut SSD model(ler)i nedir? Bilmiyorsan CrystalDiskInfo veya Hard Disk Sentinel ile öğrenebiliriz. Laptop aldıysan ve hiç disk değiştirmediysen bu soruyu atlayabilirsin.
En ucuz Samsung T7 2 TB 2.5" USB 3.2 Taşınabilir SSD fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung T7 2 TB 2.5" USB 3.2 Taşınabilir SSD özelliklerini incele, 4.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!