Oyun için 2 TB SSD tavsiyesi

Bütçe
Fazla Uçuk olmaması şartıyla fark etmez

Murathan19.03

Picopat
Daha fazla  
Kullanım amacı sadece oyun kurmak ve oyun üzerine olacak bana bu söylediğim parametre dahilinde 2 TB SSD önerebilir misiniz arkadaşlar? İyi sosyaller. İyi bir şey olsun ben bu işlerden hiç anlamam çünkü vereceğim para boşa gider diye korkuyorum o yüzden buraya yazmak akıl danışmak istedim foruma. M.2 falan deniyor mesela o nedir hiç bilmiyorum. Bana bir yol gösterin. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi seçeneğin doğru olmadığını bilmiyorsan bazı sorularla başlamak gerekir. Bizim mantıklı öneri sunmamız da buna bağlı.

1- Masaüstü/Laptop hangi cihaza takılacak
2- Laptop tam modeli veya masaüstü ise anakartın modeli
3- Mevcut SSD model(ler)i nedir? Bilmiyorsan Crystal Disk Info veya Hard Disk Sentinel ile öğrenebiliriz. Laptop aldıysan ve hiç disk değiştirmediysen bu soruyu atlayabilirsin.

Hangi seçeneğin doğru olmadığını bilmiyorsan bazı sorularla başlamak gerekir. Bizim mantıklı öneri sunmamız da buna bağlı.

1- Masaüstü/Laptop hangi cihaza takılacak
2- Laptop tam modeli veya masaüstü ise anakartın modeli
3- Mevcut SSD model(ler)i nedir? Bilmiyorsan Crystal Disk Info veya Hard Disk Sentinel ile öğrenebiliriz. Laptop aldıysan ve hiç disk değiştirmediysen bu soruyu atlayabilirsin.
Her türlü bütçe yetiyorsa en mantıklı model bu. Soğutucu da gerektirmiyor.

1- Masaüstü/Laptop hangi cihaza takılacak.
2- laptop tam modeli veya masaüstü ise anakartın modeli.
3- mevcut SSD model(ler)i nedir? Bilmiyorsan CrystalDiskInfo veya Hard Disk Sentinel ile öğrenebiliriz. Laptop aldıysan ve hiç disk değiştirmediysen bu soruyu atlayabilirsin.

Ekran Alıntısı.JPG

Ekran Alıntısı.JPG

bu arada unutmadan söyleyeyim masaüstü arkadaşlar şu an kullandığım sistem 😁

taşınabilir SSD istiyorum arkadaşlar bilginiz olsun karıştırmayın tam olarak net belirtmek istedim 🤙

taşınabilir SSD istiyorum arkadaşlar bilginiz olsun karıştırmayın tam olarak net belirtmek istedim 🤙

Son düzenleme:
Örnek olsun diye atıyorum ürünü size Mesela bunun gibi
Attığım şekilde alın.

Bunada bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı