Oyun için 20.000 TL'lik hazır sistem önerisi

Hocam ikimiz de bütün konulara yazıyoruz 😃.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seri mesajın üstüne çizik at ağır linç gelir yoksa. Bu tip sistemler alınmaz.

@Memet Kaslı yeni başlamışsın foruma. Sana hazır sistemler ile ilgili bir bilgilendirme yapayım.

Turbox ile Dragos aynı firma adı altında çıkıyorlar. Yani atom bilişim. Turbox, Izoly, Dragos, Zeiron ve nice Trendyol gibi alışveriş sitesinden satış yapan markaların sistemleri alınmaz.

Ucuz olanlarında eski ve ikinci el parçalar kullanıyorlar. Ve gereksiz pahalı satıyorlar.

Bilgisayardan anlamayan vatandaşlar normal alışverişlerini Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerden yaptığı için bilgisayarı da oradan sipariş etmek istiyorlar. "Masaüstü Bilgisayar" şekline arama yaptıklarında önlerine ışıklı, şık duran, göz alıcı kasalar çıkıyor. İçindeki bileşenlerden anlamadıkları için görüntüsüne bakarak alıyorlar.

1719234580723.png

Dışarıdan bakıldığında bu sistem çok şaşaalı duruyor değil mi? Bu fiyata çift monitörlü i7 sistem! Ama işler burada bitmiyor. 1. nesil 15 yaşındaki bir işlemci ve oyun anlamında hiçbir işe yaramayan GT 730 ekran kartı olan bir sistem bu.

Bu tip satış yapan markaların tüm olayı bu.

Attığın sistemde güzel bir i7 işlemci kullanılmış olabilir ama içinde RTX 3050 gibi RTX serisine yakışmayan bir ekran kartı var. Ama insanlar RTX diye alıyorlar.

Son düzenleme:
Seri mesajın üstüne çizik at ağır linç gelir yoksa. Bu tip sistemler alınmaz.

@Memet Kaslı yeni başlamışsın foruma. Sana hazır sistemler ile ilgili bir bilgilendirme yapayım.

Turbox ile Dragos aynı firma adı altında çıkıyorlar. Yani atom bilişim. Turbox, Izoly, Dragos, Zeiron ve nice Trendyol gibi alışveriş sitesinden satış yapan markaların sistemleri alınmaz.

Ucuz olanlarında eski ve ikinci el parçalar kullanıyorlar. Ve gereksiz pahalı satıyorlar.

Bilgisayardan anlamayan vatandaşlar normal alışverişlerini Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerden yaptığı için bilgisayarı da oradan sipariş etmek istiyorlar. "Masaüstü bilgisayar" şekline arama yaptıklarında önlerine ışıklı, şık duran, göz alıcı kasalar çıkıyor. İçindeki bileşenlerden anlamadıkları için görüntüsüne bakarak alıyorlar.

Eki Görüntüle 2231105

Dışarıdan bakıldığında bu sistem çok şaşaalı duruyor değil mi? Bu fiyata çift monitörlü i7 sistem! Ama işler burada bitmiyor. 1. nesil 15 yaşındaki bir işlemci ve oyun anlamında hiçbir işe yaramayan GT 730 ekran kartı olan bir sistem bu.

Bu tip satış yapan markaların tüm olayı bu.

Attığın sistemde güzel bir i7 işlemci kullanılmış olabilir ama içinde RTX 3050 gibi RTX serisine yakışmayan bir ekran kartı var. Ama insanlar RTX diye alıyorlar.

Beni yanlış anladığınız için çok üzüldüm, bu foruma ne zaman başladığım sizi ilgilendireceğini pek sanmıyorum, eminim ki her şeyi sizden daha iyi biliyorum 🙏, bu yazdıklarınızın hepsine cevap vermeyi çok isterdim, ama maalesef zamanı mı şimdi sizin için ayıramam, sağlıcakla kalın 🙏, İyi günler der, İyi akşamlar dilerim.

Beni yanlış anladığınız için çok üzüldüm, bu foruma ne zaman başladığım sizi ilgilendireceğini pek sanmıyorum, eminim ki her şeyi sizden daha iyi biliyorum 🙏, bu yazdıklarınızın hepsine cevap vermeyi çok isterdim, ama maalesef zamanı mı şimdi sizin için ayıramam, sağlıcakla kalın 🙏, İyi günler der, İyi akşamlar dilerim.
Hocam attığınız sistemin yerine RX7600 veya RTX 4060 sistem alınabiliyor.

Beni yanlış anladığınız için çok üzüldüm, bu foruma ne zaman başladığım sizi ilgilendireceğini pek sanmıyorum, eminim ki her şeyi sizden daha iyi biliyorum 🙏, bu yazdıklarınızın hepsine cevap vermeyi çok isterdim, ama maalesef zamanı mı şimdi sizin için ayıramam, sağlıcakla kalın 🙏, iyi günler der, iyi akşamlar dilerim.

Her şeyi benden iyi bilsen Dragos sistem atmazsın kardeşim🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏. Boşa konuşmuşuz demek ki. Bu yüzden bu foruma artık sık bakmıyorum zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı